Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 66 beoordelingen
5.0/5

Vensterbank van 4 meter lang nodig?

Zoekt u een vensterbank van 4 meter lang? Kies dan voor een maatwerk eikenhouten vensterbank van De Vensterbanken Specialist. Wij bezorgen uw vensterbank vanaf een bestelling van 100 euro gratis en persoonlijk bij u aan huis. Benieuwd naar ons aanbod? Lees hieronder verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Vensterbank van 4 meter lang: kies voor maatwerk

Zoekt u een vensterbank van 4 meter lang voor in uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte? Dan loopt u bij veel verkopers tegen beperkingen aan. Vensterbanken van deze afmeting zijn lang niet overal te bestellen en veel aanbieders bieden geen maatwerkopties.

Wanneer u een maatwerkverzoek bij ons bedrijf neerlegt, is gelukkig alles mogelijk. Zelfs als u een vensterbank van 3 meter, 4 meter of 5 meter wilt. De Vensterbanken Specialist is een ambachtelijk familiebedrijf uit Goudswaard. Vanuit onze werkplaats vervaardigen we uw maatwerk vensterbank uit hoogwaardig eikenhout. Dat doen we met een mix van klassiek ambacht en moderne apparatuur.

In ons assortiment vindt u vensterbanken in alle gewenste formaten. Dus ook als u een lange vensterbank zoekt, kunt u bij ons met een gerust hart terecht. Wij leveren vensterbanken van 4 meter lang en desgewenst ook langer. Zo vindt u altijd een hoogwaardig en duurzaam product dat past bij uw wensen en bij de afmeting van uw venster.

Ook wanneer u op zoek bent naar een dunne vensterbank of smalle vensterbank, bent u bij De Vensterbanken Specialist aan het goede adres.

 

6 voordelen die wij u als klant bieden

Wanneer u een grote raampartij heeft, hoort daar natuurlijk ook een grote vensterbank bij. Dit geldt wanneer u voor een reguliere vensterbank kiest, maar ook als u de keuze maakt voor een overzet vensterbank die over uw oude product heen wordt geplaatst.

➡️ Wij leveren uw bestelling vanaf 100 euro snel, gratis én persoonlijk af door heel Nederland en Vlaanderen (m.u.v. de Waddeneilanden)

➡️ Omdat wij maatwerk bieden, vindt u altijd een vensterbank die bij u past, ongeacht de lengte, breedte of diepte. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een vensterbank van 60 cm diep.

➡️ U heeft keuze uit verschillende soorten vensterbanken, waaronder wagondeel, eiken en steigerhout.

➡️ Wij staan klaar met kosteloos advies en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Dat doen we met jarenlange ervaring en vakkennis, maar vooral met een passie voor u als klant.

➡️ Bij ons vindt u hoogwaardige eiken vensterbanken tegen een eerlijke prijs. Wij geloven er namelijk in dat een maatwerk vensterbank voor iedereen betaalbaar moet zijn, ook als uw vensterbank 400 cm lang is.

➡️ Wij beschikken over moderne apparatuur en hebben diepgaande kennis van het klassieke ambacht van houtbewerking. U wordt daardoor altijd getrakteerd op het best mogelijke resultaat.

Vensterbank van 4 meter lang: welke soorten kunt u kiezen?

Welke vensterbank u kiest, hangt af van het type inrichting dat u hebt. Een klassieke rechte vensterbank staat bijvoorbeeld mooi in elk interieur, terwijl een wagondeel vensterbank unieker en gedurfder is. Of u nu over een industriële inrichting, een landelijke inrichting of een moderne inrichting beschikt: in ons assortiment vindt u altijd een type vensterbank dat bij u past.

Benieuwd welke soorten vensterbank we u persoonlijk aanraden? U vindt onze 4 aanbevelingen hieronder.

 

1. Eiken vensterbank

Zoekt u een 4 meter lange vensterbank die ondanks zijn omvang warmte, luxe en zachtheid uitstraalt? Kies dan voor een rechte eiken vensterbank. Dit is een veilige keus, want een dergelijke vensterbank past bij letterlijk elke inrichting.

Dit is te danken aan de natuurlijke en warme uitstraling van het hout. Deze uitstraling voorziet uw woning van extra flair en voegt een nieuwe dimensie toe aan uw woning of bedrijfspand. Bekijk de eiken vensterbanken nu in onze webshop.

 

2. Wagondeel vensterbank

Onze wagondeel vensterbanken worden vervaardigd uit hout dat ooit gebruikt werd in treinwagons. Deze houtsoort deed jarenlang dienst in het openbaar vervoer en heeft hierdoor een doorleefd en authentiek karakter.

Wanneer u een vensterbank van 4 meter zoekt, is dit een keuze die zeer in het oog springt. Dankzij deze vensterbank geeft u het hout tevens een tweede leven, waardoor u kiest voor duurzaamheid. Bekijk de wagondeel vensterbanken in onze webshop.

 

3. Boomstam vensterbank

Kiest u liever voor robuust en ook een beetje speels? Onze boomstam vensterbanken zijn perfect om een statement mee te maken. Deze vensterbanken hebben een zachte, warme kleur en zijn voorzien van een glooiende boomstamrand.

Dit oogt bijzonder chic en is ook heel geschikt voor kinderkamers, badkamers en kantoren. Ook wanneer u een Scandinavische inrichting of bohemian interieur heeft, is de boomstam vensterbank een uitstekende keus. Bekijk onze boomstam vensterbanken in de webshop.

 

4. Steigerhouten vensterbank

Sinds een jaar of vijftien is steigerhout niet meer weg te denken uit de tuinen en interieurs van Nederland. Deze trend begon met steigerhouten tuinmeubelen en salontafels, maar inmiddels wordt steigerhout ook gebruikt voor het vervaardigen van maatwerk vensterbanken.

Zoekt u een vensterbank van 4 meter of langer? Dan is steigerhout een robuuste en betaalbare keus. Wij kiezen er bewust voor om vensterbanken te vervaardigen uit steigerhout dat jarenlang dienst deed op de bouwplaats. Het hout heeft een robuust en doorleefd uiterlijk en vormde een veilige ondergrond voor talloze timmerlieden en steigerbouwers.

Deze houtsoort past vooral erg goed bij industriële inrichtingen. Bekijk onze steigerhouten vensterbanken in het assortiment.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert