Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 66 beoordelingen
5.0/5

Smalle vensterbank kopen? Onze keuzehulp

Wilt u een smalle vensterbank kopen voor in uw huiskamer, slaapkamer, badkamer of bedrijfsruimte? Dan levert een duurzame eiken vensterbank u het beste resultaat op. Dit type vensterbank geeft sfeer, gaat eindeloos lang mee en is een echte eye-catcher. Op deze pagina helpen we u kiezen welke smalle vensterbank bij u past.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Smalle vensterbank: dit zijn de mogelijkheden

Er zijn heel wat redenen om voor een smalle vensterbank te kiezen. Soms heeft u een smalle vensterbank nodig vanwege ruimtegebrek, maar soms is een smalle vensterbank ook een mooie keuze omdat deze beter aansluit bij de sfeer van de ruimte. Ons advies is dan ook om in een kleine ruimte geen al te brede vensterbanken te plaatsen.

Een groot voordeel van een smalle vensterbank is het subtiele karakter ervan. De vensterbank springt in het oog, maar trekt de aandacht niet teveel naar zich toe. Op die manier zorgt u ervoor dat de vensterbank de rest van uw inrichting complementeert, in plaats van deze te overheersen. Dit is zeker in een keuken, badkamer of slaapkamer een voordeel.

 

Kies voor ambacht en eikenhout

Wanneer u kiest voor smalle vensterbanken van eikenhout, kiest u voor een product met een warm en rustiek karakter. De kleur van het hout is zeer aangenaam en omdat de natuurlijke patronen nog in het hout zichtbaar zijn, is het een vensterbank met een authentiek karakter. Hierdoor past de vensterbank niet alleen bij landelijke inrichtingen, maar ook bij inrichtingen die industrieel, modern of minimalistisch zijn.

De Vensterbanken Specialist is een familiebedrijf waar het ambacht voor hout nog springlevend is. Wij vervaardigen smalle vensterbanken uit het allerbeste eikenhout. Dankzij onze jarenlange vakkennis in houtbewerking, weten we precies wat u nodig heeft voor het beste resultaat. Dat alles doen we geheel op maat en tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.

 

U heeft keuze uit deze maten

In ons assortiment vindt u dunne vensterbanken in diverse maten. Qua dikte bieden wij u de volgende maten:

  • 18 millimeter dik
  • 23 millimeter dik
  • 30 millimeter dik
  • 40 millimeter dik
  • 45 millimeter dik

 

Kiest u de smalste maat? Dan kiest u voor een vensterbank die zeer slank en stijlvol is. Houd er niettemin rekening mee dat zo’n dunne maat enigszins kan wegvallen ten opzichte van de rest van uw inrichting. Het is daarom slim om enkel een smalle vensterbank te kiezen wanneer u deze in een kleine ruimte wilt plaatsen, zoals een badkamer, toilet, slaapkamer of afgesloten kantoorruimte. Ook in de keuken zijn dunne vensterbanken een prima keuze.

Wilt u een vensterbank kopen voor in de woonkamer? Kies dan liever voor een wat bredere en grotere vensterbank. Hiermee geeft u uw woonkamer karakter en komen uw raampartijen beter tot hun recht.

 

6 voordelen van De Vensterbanken Specialist

Wilt u een smalle vensterbank op maat kopen? Bij De Vensterbanken Specialist is al uw maatwerk mogelijk. We denken graag met u mee over uw wensen en adviseren u over de keuze die het beste bij uw woning past. Bij ons ambachtelijke familiebedrijf profiteert u van de volgende voordelen:

➡️ Vanaf een bestelwaarde van 100 euro bezorgen wij de vensterbank geheel gratis en persoonlijk aan huis. Dat doen we in Nederland, maar ook in Vlaanderen. Een uitzondering hierop vormen de Waddeneilanden. Komt u daar vandaan? Neem dan even contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder!

➡️ Omdat we maatwerk leveren voor onze klanten, vindt u in ons assortiment altijd een vensterbank die bij uw inrichting past. Bij ons staat persoonlijke service centraal. Dat betekent dat we ook graag met u meedenken over de beste keuze voor uw inrichting.

➡️ In onze webshop heeft u de keuze uit diverse soorten vensterbanken, waaronder eikenhout, wagondeel, steigerhout en douglas. Kiest u een smalle vensterbank, dan raden wij u een rechte eiken vensterbank of een boomstam vensterbank aan.

➡️ Vindt u het lastig een keuze te maken? Dan adviseren we u geheel vrijblijvend via telefoon, WhatsApp of mail. Zo komen we samen altijd tot de beste oplossing.

➡️ Wij geloven dat een mooie eikenhouten vensterbank voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom hanteren we heel schappelijke prijzen. Ondanks de aantrekkelijke prijs is de kwaliteit van onze producten op en top. Wij werken namelijk alleen met de beste houtsoorten.

➡️ De Vensterbanken Specialist is een van de weinige bedrijven waar nog écht ambachtelijk houtwerk wordt geleverd. Wij werken vanuit passie, vakmanschap en jarenlange ervaring. Die passie brengen we graag op u over. Dat merkt u aan het persoonlijke contact, de scherpe prijs en de kwaliteit van het product.

Smalle vensterbank kopen: bekijk hier onze keuzehulp

Wanneer u een smalle vensterbank wilt kopen, kunt u kiezen uit diverse soorten. Welke keuze u maakt, hangt al van uw smaak en van het type inrichting dat u heeft. De vensterbanken in ons assortiment zijn veelal gemaakt van hoogwaardig eikenhout, maar hebben elk een unieke uitstraling.

Zo is een boomstam vensterbank robuust en in het oog springend, terwijl een normale eiken vensterbank juist rustiek en warm is. Hieronder geven wij u twee adviezen.

Eiken vensterbank

Van eikenhout is algemeen bekend dat dit de allermooiste houtsoort is voor vensterbanken. Dit heeft alles te maken met het warme, zachte karakter van het hout. Wat onze klanten het mooist vinden aan hun eikenhouten vensterbanken, is de natuurlijke uitstraling hiervan. Hiermee voorziet u uw woon- of werkruimte van een luxueuze sfeer.

Wilt u een eikenhouten vensterbank kopen en kiest u het liefst voor een smal exemplaar? Dan zijn er al mogelijkheden vanaf slechts 18 millimeter. Bekijk de eiken vensterbanken nu in onze webshop.

Boomstamrand vensterbank

Wilt u een vensterbank die opvalt en uw woning of bedrijfsruimte van een unieke uitstraling voorziet? Dan is een boomstamrand vensterbank sowieso uw beste keuze. Het betreft hier een echt natuurproduct waarbij de randen niet geheel symmetrisch zijn, maar een glooiende lijn kennen.

Dit voorziet uw woonruimte van een authentiek en gedurfd karakter. Bent u benieuwd wat u hiervan kunt verwachten? Bekijk dan onze boomstam vensterbanken in de webshop.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert