Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Industriële vensterbank: 4 stijlvolle ideeën

De industriële vensterbank wordt steeds populairder. In huis, maar ook op kantoor. Wilt u graag weten hoe u een stijlvolle vensterbank kiest voor in uw industriële inrichting? Dan leest u op deze pagina 4 stijlvolle ideeën die u op weg helpen. Deze ideeën zijn geschikt voor uw woonkamer, maar ook voor uw slaapkamer, badkamer, kantoor, keuken en andere woonruimtes.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Wat is een industriële vensterbank?

Een industriële vensterbank is een vensterbank die past bij een industrieel interieur. Deze interieurs zijn vaak gebaseerd op oude fabrieksgebouwen en bevatten veel zwarte tinten, staalelementen en robuuste materialen. Kenmerkende termen die hierbij passen zijn stoer, rauw, maar ook modern en minimalistisch.

Bij De Vensterbanken Specialist beschikken we over écht authentieke industriële vensterbanken. Deze vensterbanken zijn geheel door ons op maat gemaakt. De houten materialen hebben vaak een lange historie. Zo beschikken wij over wagondeel vensterbanken die gemaakt zijn van de houten delen van treinwagons.

Kiest u voor De Vensterbanken Specialist? Dan kiest u voor een lage prijs, gratis verzending vanaf 100 euro, persoonlijke aflevering bij u op locatie én ambachtelijk maatwerk vanuit onze werkplaats in Goudswaard.

Industriële vensterbank: 4 inspirerende ideeën

Bekijk hieronder 4 inspirerende ideeën voor een industriële vensterbank in uw woning.

1. Wagondeel vensterbanken uit historische treinwagons

Om vensterbanken te vervaardigen kopen we wagondelen op van historische treinwagons. Deze wagondelen hebben vaak tientallen jaren dienst gedaan. De lichte, contrastrijke kleuren van deze houtsoort zorgen dat deze een echte eyecatcher zijn. Ze springen in het oog, vallen op en tillen uw industriële inrichting daarmee naar een hoger level.

Bekijk onze wagondeel vensterbanken >

 

2. Vensterbanken van hoogwaardig eikenhout

Wilt u een vensterbank die uw inrichting complementeert en van een warme, authentieke sfeer voorziet? Dan is een rechte vensterbank van eikenhout uw beste keuze. Deze vensterbanken hebben een unieke uitstraling. Dankzij het warme karakter van het hout zorgt u ervoor dat uw industriële inrichting niet alleen stoer en robuust is, maar ook van een stukje sfeer en huiselijkheid wordt voorzien.

De eikenhouten vensterbanken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes. We kunnen dit natuurlijk geheel voor u op maat maken. U kunt daarvoor een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of uw maatwerkverzoeken doorgeven tijdens het bestelproces.

Bekijk onze eiken vensterbanken >

 

3. Vensterbanken van écht steigerhout

Steigerhouten interieurs zijn terug van weggeweest. En dat geldt ook voor steigerhouten vensterbanken. Als specialist in deze sector zien wij de verkeer van deze vensterbanken flink toenemen. En dat is logisch, want de prijs-kwaliteitverhouding een steigerhouten vensterbank staat bekend als erg goed.

Waar veel mensen fabriekssteigerhout opkopen, kiest De Vensterbanken Specialist ervoor om steigerhout te gebruiken dat daadwerkelijk dienst heeft gedaan in de bouw. De vensterbank die u geleverd krijgt, is daarom gemaakt van steigerhout waar honderden bouwvakkers overheen hebben gelopen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. U kunt dit ook meteen zien; het hout is namelijk verweerd door het vele gebruik en dat geeft het een krachtig en industrieel karakter.

Bekijk onze steigerhouten vensterbanken >

 

4. Maak de juiste keuze dankzij professioneel advies

Wij zijn trots om te vermelden dat wij uit tientallen reviews een vijfsterrenscore behalen in Google. Dit is niet alleen te danken aan onze scherpe prijzen, maar ook aan onze service en ons klantgerichte advies.

Wij vinden het belangrijk om u als klant te ondersteunen in uw keuze. Dat doen we door aankoopadvies te verzorgen en maatwerk te bieden wanneer u dat wilt. Benieuwd naar onze reviews? Die kunt kunt u hier terugvinden. Liever meteen contact opnemen? Dat kan via ons contactformulier.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert