Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Vensterbank bij zwarte kozijnen: wat is het mooist?

Heeft u zwarte kozijnen in uw woning? En zoekt u een vensterbank die daar qua uitstraling bij past? Op deze pagina leest u alles over het kiezen van de mooiste vensterbank bij zwarte kozijnen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Welke vensterbank is het mooist bij zwarte kozijnen?

Steeds meer mensen kiezen voor zwarte kozijnen in hun woning. Ook zwarte deuren zijn met toenemende mate in trek. Dat geldt zowel voor stalen als houten deuren. De populariteit hiervan is goed te verklaren, want met zwarte kozijnen creëert u een luxueuze uitstraling in uw huis.

Bij mooie, donkere kozijnen horen natuurlijk vensterbanken die daarbij passen. Daarom geven we u hieronder diverse tips en adviezen voor het maken van de juiste keus.

 

De beste vensterbank voor bij uw zwarte kozijnen

Bent u benieuwd welke soort vensterbanken het mooiste passen bij zwarte kozijnen? Dan raden we u in elk geval aan om te kiezen voor een vensterbank van eikenhout. Dat komt omdat een eiken vensterbank over een warme, aangename houtkleur beschikt. Dit geeft extra elan aan van uw zwarte kozijnen, waardoor er een karakteristieke uitstraling ontstaat.

Bij De Vensterbanken Specialist vindt u eikenhouten vensterbanken in diverse soorten en maten. Zo vindt u in ons assortiment rechte vensterbanken, boomstam vensterbanken, wagondeel vensterbanken en steigerhout vensterbanken. Elk van deze vensterbanken heeft weer eigen voordelen.

Koopt u bij ons een luxe eiken vensterbank? Dan betaalt u geen hoge prijs, maar krijgt u een product op maat voor een scherp tarief. Wij zijn geen dure leverancier, maar een leverancier die ambachtelijk werk levert dat bij uw woning past. In onze webshop vindt u eiken vensterbanken in standaardmaten, maar kunt u ook altijd voor een oplossing op maat kiezen. Zo leveren wij ook extra lange vensterbanken en dunne overzet vensterbanken.

 

Persoonlijke aanpak en gratis bezorging

Als klant wilt u zich gehoord voelen. Een vensterbank is immers een serieuze investering. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een vrijblijvend adviesgesprek. Daarin spreken we samen over uw voorkeuren op het gebied van inrichting en bepalen we aan de hand daarvan welk type vensterbank bij uw zwarte kozijnen past. Ook geven we u advies om een vensterbank te vervangen en bevestigen.

Bestelt u voor honderd euro of meer? Dan bezorgen wij uw bestelling geheel gratis én persoonlijk bij u langs in Nederland en Vlaanderen. Een uitzondering hierop vormen de Waddeneilanden. Mocht u van de eilanden komen, neem dan contact met ons op over een maatwerkoplossing.

Vensterbanken op maat: deze maten kunt u kiezen

De vensterbanken in ons assortiment zijn vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout. Dat wil zeggen dat ze een warme, natuurlijke en rustieke uitstraling hebben. Ook zijn er in de vensterbank nog nerven en knoesten zichtbaar die het product een authentieke en robuuste uitstraling geven.

Eiken vensterbanken zijn geschikt voor woonkamers, slaapkamers, toiletten, badkamers, keukens en kantoorruimtes. Ook komen ze tot hun recht in vrijwel alle intereurstijlen, waaronder landelijk, modern, design en industrieel.

 

Beschikbare diktes

U kunt in ons assortiment kiezen voor zowel dikke als smalle vensterbanken. De volgende diktes zijn standaard beschikbaar:

  • 18 mm
  • 23 mm
  • 30 mm
  • 40 mm

Beschikbare dieptes

Per dikte zijn onze eiken vensterbanken beschikbaar in uiteenlopende dieptematen. Hieronder vindt u om welke dieptematen dit gaat:

  • t/m 16 cm
  • t/m 20 cm
  • t/m 25 cm
  • t/m 30 cm
  • t/m 35 cm
  • t/m 40 cm

Heeft u een andere maat nodig? We helpen u graag verder!

Is de door u gewenste maat niet beschikbaar in ons standaardassortiment? Neem dan gerust contact met ons op voor een maatwerkoplossing. We helpen u graag verder via telefoon, mail of WhatsApp. Tijdens het gesprek bespreken we tevens graag met u welke vensterbank het beste bij uw zwarte kozijnen past.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert