Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Dunne vensterbank nodig? Dit zijn de mogelijkheden

Zoekt u een dunne vensterbank voor in uw woning, kantoor of bedrijfsruimte? Kies dan voor een hoogwaardige eiken vensterbank van De Vensterbanken Specialist. In onze webshop vindt u op maat gemaakte vensterbanken in alle soorten en maten die u wenst.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Dunne vensterbank: deze afmetingen zijn mogelijk

Bent u op zoek naar een dunne vensterbank? Dan maakt u een stijlvolle keuze. Een dunne vensterbank voorziet of woning of bedrijfsruimte van sfeer, maar doet dat op een subtiele manier. Uw vensterbank springt hierdoor niet teveel in het oog, maar complementeert wel de ruimte.

Dit is zeker bij eiken vensterbanken het geval. Een smalle vensterbank van eikenhout heeft namelijk een warm en zacht karakter. Dit is te danken aan de kleur van het hout, maar ook aan de patronen en knoesten die hierin zichtbaar zijn. Uw vensterbanken heeft daardoor een natuurlijke uitstraling die uw woning van een aangename sfeer voorziet.

De Vensterbanken Specialist is een van de weinige bedrijven in Nederland die dunne vensterbanken op écht ambachtelijke wijze vervaardigt. Wij hebben jarenlange ervaring in houtbewerking en gebruiken alleen het allerbeste eikenhout voor uw vensterbank op maat. Welk maatwerk u ook wenst, wij maken het waar in ons familiebedrijf in Goudswaard.

Afmetingen dunne vensterbank

In ons assortiment vindt u dunne vensterbanken in diverse maten. Qua dikte bieden wij u de volgende maten:

  • 18 millimeter dik
  • 23 millimeter dik
  • 30 millimeter dik
  • 40 millimeter dik
  • 45 millimeter dik

 

Kiest u voor de dunste optie, dan kiest u voor een vensterbank die uitermate slank en stijlvol is. Houd er wel rekening mee dat zo’n vensterbank in een grote ruimte enigszins kan wegvallen. Wij raden daarom aan om een dunne vensterbank vooral te gebruiken in wat kleinere ruimtes, zoals badkamers, slaapkamers of afgesloten kantoorruimtes.

Zoekt u een vensterbank voor in de woonkamer? Dan kunt u beter voor een wat robuuster exemplaar kiezen. Deze springt meer in het oog en voorziet uw raampartijen van sfeer.

6 belangrijke voordelen die wij onze klanten bieden

Zoekt u een dunne vensterbank op maat? Dan maken wij al uw maatwerk mogelijk. Ook als u een zeer dunne overzet vensterbank zoekt. Benieuwd naar de voordelen van De Vensterbanken Specialist? Bekijk hieronder wat dit u oplevert:

➡️ Uw bestelling wordt vanaf 100 euro snel en gratis bij u thuis geleverd door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Onze bezorgservice is gratis én persoonlijk. Wij brengen uw bestelling namelijk zelf bij u langs.

➡️ Dankzij de vele maatwerkmogelijkheden, vindt u bij ons altijd een dunne vensterbank die bij u past. Bijna elke maat is mogelijk, want persoonlijke service staat voor ons centraal.

➡️ U kunt in onze webshop kiezen voor verschillende soorten vensterbanken, waaronder steigerhout, wagondeel, eiken en douglas. Voor een dunne vensterbank zijn een rechte eiken vensterbank of een boomstam vensterbank de beste keus.

➡️ Komt u er zelf niet meer uit? Dan geven we u persoonlijk advies via telefoon, WhatsApp of mail. We denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de beste oplossing.

➡️ Wij bieden hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs. Dat doen we niet omdat we willen stunten met prijzen, maar omdat we geloven dat een mooie eiken vensterbank voor iedereen betaalbaar moet zijn.

➡️ Bestelt u bij ons uw dunne vensterbank? Dan kiest u voor een familiebedrijf dat nog een écht ambacht beoefent. Wij zijn gek op hout en werken met oprechte passie en vakmanschap aan uw product. Dat ziet u terug in de kwaliteit van onze producten.

Dunne vensterbank kopen: welk type vensterbank past bij u?

Wilt u een dunne vensterbank kopen? En wilt u zeker weten dat deze optimaal bij uw inrichting past? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten vensterbanken. Deze zijn veelal gemaakt van eikenhout, maar hebben elk een heel andere uitstraling. Sommige zijn zacht en warm van karakter, andere robuust en opvallend.

Welke keuze u ook maakt, al onze vensterbanken zijn authentiek en geven uw woning of bedrijfsruimte een mooie uitstraling. Dat geldt wanneer u een industriële inrichting heeft, maar ook wanneer u een landelijke inrichting of een moderne inrichting heeft.

1. Eiken vensterbank

Eikenhout wordt alom beschouwd als de mooiste houtsoort voor vensterbanken. Dat komt omdat dit hout een warme en zachte uitstraling heeft en uw woning van karakter voorziet. Het mooie aan eikenhout is dat u het natuurlijke karakter hiervan goed terugziet wanneer de vensterbank eenmaal is geplaatst.

Ook leent eikenhout zich uitstekend voor het vervaardigen van een dunne vensterbank of overzet vensterbank. Het is hierbij zelfs mogelijk een vensterbank te bestellen van slechts 18 millimeter. Bekijk de eiken vensterbanken nu in onze webshop.

Rustiek eiken vensterbank

2. Boomstam vensterbank

Zoekt u een dunne vensterbank met een slanke maar robuuste uitstraling? En houdt u van een inrichting met een speels randje? Dan is een boomstam vensterbank een fantastische keuze. Een dunne vensterbank met een boomstamrand voorziet uw woning of kantoorpand van een unieke sfeer. Omdat het een echt natuurproduct betreft, heeft de boomstam vensterbank een opvallend warme uitstraling.

Mensen met een strakke inrichting zijn soms bang om een boomstam vensterbank te plaatsen, maar in onze ervaring is het juist mooi om een vensterbank die niet geheel symmetrisch is, te combineren met een strak en modern interieur. Bekijk onze boomstam vensterbanken in de webshop.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert