Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Lange vensterbank op maat kopen?

Bent u op zoek naar een extra lange vensterbank op maat? Dan vindt u in onze webshop altijd een vensterbank die bij u past. Wij leveren de beste maatwerkvensterbanken van eikenhout en bezorgen deze door gratis heel Nederland. In onze website kunt u kiezen uit diverse lengtes, maten, stijlen en houtsoorten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Uit welke lange vensterbanken kunt u kiezen?

Bent u op zoek naar een extra lange vensterbank voor binnen? En wilt u zeker weten dat deze goed aansluit op uw inrichting? Dan geven wij u hieronder een overzicht van de soorten vensterbanken waarover wij beschikken. In ons assortiment vindt u vensterbanken die passen bij een industriële uitstraling, maar ook een landelijke uitstraling. Al onze vensterbanken zijn vervaardigd uit hoogwaardige houtsoorten en dragen bij aan een warm en luxe gevoel in uw woonkamer of bedrijfsruimte.

Benieuwd welke keuzes De Vensterbanken Specialist u aanraadt? U vindt onze aanbevelingen hieronder.

 

1. Eiken vensterbank

Zoekt u een lange vensterbank die warmte en luxe uitstraalt? Dan is een eiken vensterbank uw allerbeste keuze. Eikenhout heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling en voorziet uw woning of kantoor van sfeer en flair. Deze chique houtsoort past bij elke interieurstijl, ongeacht of u een industriële, landelijke, moderne of tijdloze inrichting heeft.

Bekijk de eiken vensterbanken nu in onze webshop.

Rustiek eiken vensterbank

2. Wagondeel vensterbank

Een mooie houten vensterbank is bepalend voor de sfeer van uw woning. Zeker wanneer het een brede, grote of lange vensterbank betreft. Wilt u uw inrichting van enige durf voorzien? Dan is een wagondeel vensterbank een geweldige keus. Dit type vensterbank wordt vervaardigd uit wagondelen die jarenlang dienst deden in het openbaar vervoer.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk de wagondeel vensterbanken in ons assortiment en laat u inspireren.

Oud eiken vensterbank (wagondeel)

3. Boomstam vensterbank

Een robuuste keuze die uw inrichting van een heus statement voorziet. Dat is de beste omschrijving van de boomstam vensterbank. Met de chique boomstamrand en het warme karakter van het hout, is de boomstam vensterbank een echte eye-catcher. Boomstam vensterbanken zijn voor bijna alle inrichtingen geschikt. Zo geven ze speelsheid en sfeer aan een strakke inrichting, en dragen ze bij aan de knusheid van een wat drukkere inrichting. Ook wanneer u over zeer slanke meubels beschikt (bijvoorbeeld in Scandinavische stijl) vormt de boomstam vensterbank een welkom stukje afwisseling.

Bekijk onze boomstam vensterbanken in de webshop.

boomstam vensterbank

4. Steigerhouten vensterbank

Steigerhout is alweer zo’n vijftien á twintig jaar populair in Nederland. Dat komt omdat deze houtsoort een robuust karakter heeft en ook nog eens goed betaalbaar is. Waar steigerhout vroeger vooral gebruikt werd voor tuinmeubels, is het vandaag de dag ook heel normaal om uw interieur hiermee op te leuken. Zo merken we in onze webshop een toename in verkopen van steigerhouten vensterbanken.

Benieuwd hoe een lange vensterbank van steigerhout eruitziet? Bekijk onze steigerhouten vensterbanken in het assortiment.

Steigerhouten vensterbank

5. Canadese vensterbank

Een vensterbank waarmee u het boerenleven letterlijk huis haalt. Wie wil dat nu niet? Het kan met onze vensterbanken van Canadees grenenhout. Het hout waaruit deze vensterbanken worden vervaardigd, is afkomstig uit de eeuwenoude vloeren van boerenschuren in Canada. Een vensterbank met een heel bijzondere geschiedenis dus. Dit hout onderscheidt zich dankzij de warme uitstraling die perfect past bij landelijke en natuurlijke interieurs.

Bekijk onze vensterbank van Canadees hout in de webshop.

Vensterbank - Canadees hout

Lange vensterbank nodig? Kies ambacht en maatwerk

Bent u op zoek naar een extra lange vensterbank voor in uw woning of bedrijfsruimte? Dan bent u bij andere verkopers wellicht tegen beperkingen aangelopen. Veel handelaars leveren namelijk geen extra lange vensterbanken – en al helemaal geen hoogwaardig maatwerk.

De Vensterbanken Specialist is een van de weinige bedrijven in Nederland die nog écht ambachtelijke vensterbanken maakt. Onze vensterbanken worden vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout en worden middels klassiek ambacht op maat gezaagd in onze werkruimte in Goudswaard. We gebruiken daarvoor de best mogelijke apparatuur.

In ons assortiment vindt u lange vensterbanken in elke door u gewenste maat. Zo leveren wij onder meer vensterbanken van 3 meter lang, vensterbanken van 4 meter lang en vensterbanken van 5 meter lang. Welke lengte u ook wenst, bij De Vensterbanken Specialist denken we met u mee over de mogelijkheden. Zo vinden we altijd een vensterbank die qua stijl, maat en lengte bij uw inrichting past. Ook wanneer u een dunne vensterbank of juist een dikke vensterbank zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

6 belangrijke voordelen die wij onze klanten bieden

Met een lange vensterbank op maat, weet u zeker dat u voor een vensterbank kiest die écht bij uw inrichting past. Ongeacht of dit een reguliere vensterbank is of een overzet vensterbank

➡️ Uw bestelling wordt vanaf 100 euro snel, gratis én persoonlijk geleverd door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

➡️ Dankzij onze maatwerkopties vindt u altijd de juiste lengte vensterbank voor in uw woning of bedrijf.

➡️ U heeft de keuze uit diverse soorten vensterbanken, waaronder wagondeel, eiken en steigerhout.

➡️ Wanneer u er zelf niet uitkomt, helpen wij u persoonlijk bij het maken van de juiste keuze. We denken actief met u mee (en doen dat vanuit jarenlange kennis en ervaring).

➡️ Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteitverhouding en leveren hoogwaardige eiken vensterbanken tegen een verrassend lage prijs. Dat doen we vanuit de overtuiging dat een mooie eiken vensterbank voor iedereen betaalbaar dient te zijn.

➡️ Als u kiest voor De Vensterbanken Specialist, kiest u voor een klassiek familiebedrijf dat het ambacht beoefend zoals het ooit was bedoeld. U krijgt daardoor een vensterbank die met passie en vakmanschap is vervaardigd.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert