Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 66 beoordelingen
5.0/5

Vensterbank 5 meter lang kopen?

Bent u op zoek naar een extra lange vensterbank van 5 meter lang? Dan biedt De Vensterbanken Specialist al het maatwerk dat u nodig hebt. En vanaf 100 euro leveren wij uw vensterbank ook nog eens persoonlijk en kosteloos bij u aan huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Vensterbank 5 meter lang: kies voor maatwerk

Er zijn in Nederland maar weinig aanbieders die vensterbanken van 5 meter lang maken. Vaak is 3 meter de langste optie. Bij De Vensterbanken Specialist willen we iedereen met een maatwerkverzoek optimaal bedienen. Daarom is het bij ons gewoon mogelijk om vensterbanken van 5 meter lang te bestellen.

Wanneer u bij ons om maatwerk vraagt, zijn al uw wensen bespreekbaar. Ook qua dieptes. Zo kunt u zelf uw gewenste dieptemaat kiezen. Wij kunnen u deze service beiden omdat wij een klein en ambachtelijke familiebedrijf zijn uit Goudswaard.

Vanuit onze werkplaats vervaardigen we uw vensterbank uit hoogwaardig eikenhout. Voor een optimaal resultaat combineren we klassiek ambacht met moderne apparatuur. Zo weet u zeker dat alle details op orde zijn.

Ook andere maten behalve 5 meter zijn mogelijk. Zo kunt u bij ons ook kiezen voor een 4 meter lange vensterbank, een vensterbank van 3 meter of voor een lange vensterbank in een andere afmeting. De producten die u bij ons bestelt, zijn duurzaam, natuurlijk en van de hoogst denkbare kwaliteit. De vensterbanken hebben een warm uiterlijk en dragen bij aan de luxe uitstraling van uw woning.

Ook wanneer u op zoek bent naar een dunne vensterbank of smalle vensterbank, bent u bij De Vensterbanken Specialist aan het goede adres. Ons assortiment biedt voor ieder wat wils.

 

6 voordelen waar u als klant van profiteert

Bij een groot venster hoort een lange vensterbank. Dat geldt voor gewone vensterbanken, maar ook voor overzet vensterbanken die u over uw voormalige vensterbank plaatst. Lees hieronder meer over de voordelen van bestellen bij De Vensterbanken Specialist.

 

➡️ Uw bestelling wordt al vanaf 100 euro snel, gratis én persoonlijk bij u op locatie afgeleverd. Dat doen we door heel Nederland en Vlaanderen (m.u.v. de Waddeneilanden).

➡️ Dankzij onze maatwerkmogelijkeden, vindt u in onze webshop altijd een vensterbank die bij u past, ongeacht de lengte, breedte of diepte. Zo vindt u bij ons ook vensterbanken van 60 cm diep. Zit uw maat er niet? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon, mail of whatsapp.

➡️ U kunt kiezen uit diverse soorten vensterbanken, waaronder wagondeel, eiken, douglas en steigerhout.

➡️ Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en staat voor u klaar met kosteloos advies. Ook als u een vensterbank van 5 meter lang wilt.

➡️ Bij ons vindt u hoogwaardige eiken vensterbanken tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Wij vinden dat een maatwerk vensterbank voor iedereen betaalbaar moet zijn, ook als uw vensterbank 5 meter lang is.

➡️ Op onze werkplaats beschikken wij over moderne apparatuur, maar maken we ook gebruik van klassieke ambachtskennis op het gebied van houtbewerking. U krijgt daardoor altijd het beste resultaat voor uw vensterbank.

Vensterbank van 5 meter lang: deze houtsoorten kunt u kiezen

Omdat verschillende mensen verschillende inrichten hebben, bieden wij bewust vensterbanken aan in diverse houtsoorten. Sommige zijn klassiek en verfijnd, andere moderner en robuuster. Zo vindt u altijd een vensterbank die aansluit bij uw inrichting, ongeacht of dat een industriële inrichting, een landelijke inrichting of een moderne inrichting is.

Benieuwd welke soorten vensterbank we u te bieden hebben? U vindt onze 4 aanbevelingen hieronder.

 

1. Eiken vensterbank

Bent u op zoek naar een extra lange vensterbank van 5 meter? En wilt u een vensterbank die warmte en luxe uitstraalt? Dan is een rechte eiken vensterbank uw beste keus. Deze vensterbank past letterlijk bij elke inrichting en kan geplaatst worden in uw woonkamer, maar ook op uw kantoor of in uw slaapkamer. Het hout heeft een natuurlijke en warme uitstraling, wat voor extra flair zorgt in uw interieur. Bekijk de eiken vensterbanken nu in onze webshop.

 

2. Wagondeel vensterbank

In ons assortiment vindt u ook wagondeel vensterbanken. Deze worden gemaakt uit hout dat ooit gebruik werd in treinwagons. Het gaat hierbij dus om hout met een heel bijzondere geschiedenis. Dit maakt uw vensterbank authentiek; een vensterbank met een verhaal. Wanneer u een vensterbank van 5 meter koopt, is dit een exemplaar dat zeer in het oog springt.

Door wagondeel hout te gebruiken, wordt uw vensterbank een echte eye-catcher in uw woning of op uw kantoor. Ook kiest u voor duurzaamheid, want u geeft wagondelen een tweede leven bij u thuis of op het bedrijf. Bekijk de wagondeel vensterbanken in onze webshop.

 

3. Boomstam vensterbank

Heeft u behoefte aan een vensterbank met een wat speelsere uitstraling? Dan is boomstam hout perfect om een statement te maken. Deze houtsoort is zacht en warm van kleur en is voorzien van een prachtige glooiende rand. Dit wordt ook wel een boomstamrand genoemd.

Vanwege het speelse uiterlijk, is de boomstam vensterbank heel geschikt voor kinderkamers, slaapkamers en kantoren. Ook in woonkamers staat ‘ie prachtig, zelfs als het om een vensterbank van meter gaat. Bekijk onze boomstam vensterbanken in de webshop.

 

4. Steigerhouten vensterbank

Steigerhout is al ruim vijftien jaar een grote trend op de interieurmarkt. En dat is terecht, want het is hout met een bijzondere uitstraling. Het is robuust, springt in het oog en geeft uw woning karakter.

Bij De Vensterbanken Specialist ontwikkelen we steigerhout vensterbanken van steigerhout dat vroeger in de bouw werd gebruikt. U geeft dit hout dus een tweede leven en het is nog heel betaalbaar ook. Het hout heeft dankzij zijn unieke geschiedenis op de bouwplaats een robuust en doorleefd uiterlijk. Deze houtsoort past daardoor vooral bij industriële inrichtingen. Bekijk onze steigerhouten vensterbanken in het assortiment.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert