Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Vensterbank van 60 cm diep: maatwerk en gratis bezorgd

Wilt u een maatwerk vensterbank van 60 cm diep laten maken? Dan gaat De Vensterbanken Specialist graag voor u aan de slag. Wij vervaardigen maatwerk vensterbanken uit hoogwaardig eikenhout. U heeft daarbij keuze uit meerdere stijlen. 🪵🪚

 

 

 

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor een vensterbank van 60 cm diep?

Wanneer u een vensterbank van 60 cm diep wilt bestellen, heeft u in bijna alle gevallen maatwerk nodig. Dat komt omdat de standaard dieptemaat van een vensterbank een stuk kleiner is. Vaak wordt de diepte van een vensterbank bepaald op basis van de diepte van de radiator. Dit gaat gemiddeld om zo’n 10 cm tot 20 cm diep. Vensterbanken van 40 cm tot 60 cm diep zie je dus veel minder.

Waarom sommige mensen toch voor een diepere vensterbank kiezen, zoals een vensterbank van 60 centimeter? Daar zijn meerdere redenen voor. Wanneer uw vensters dieper in de kozijnen liggen, is een diepe vensterbank bijvoorbeeld een stijlvolle keuze. Dit geldt ook wanneer u een vensterbank wilt waarin u een zithoekje wilt maken, zoals in een erker.

De gemiddelde bouwmarkt kan u niet helpen wanneer u een vensterbank van 60 cm zoekt. Gelukkig zijn er genoeg opties tot maatwerk. Dat kan bijvoorbeeld in de werkplaats van De Vensterbanken Specialist in Goudswaard.

Wij zijn een gespecialiseerd ambachtsbedrijf dat volledig gerund wordt door familie. We beschikken over jarenlange ervaring in houtbewerking en kunnen u helpen met al uw maatwerkverzoeken.

Naast verschillende dieptematen, kunt u bij ons ook lange vensterbanken bestellen van 3 meter4 meter of 5 meter. Ook wanneer u op zoek bent naar een dunne vensterbank of smalle vensterbank, kunt u bij ons terecht voor maatwerk.

6 voordelen die wij al onze klanten bieden

Bij De Vensterbanken Specialist vervaardigen we uw vensterbank uit één stuk. Meerdere maatwerkmogelijkheden zijn daarbij van toepassing. Zo kunt u kiezen voor een reguliere vensterbank van eikenhout, maar ook van een overzet vensterbank die u over uw bestaande vensterbank heen kunt plaatsen. Dit scheelt u het nodige montagewerk en daar is geen technische kennis voor vereist.

➡️ Uw vensterbank kan al vanaf een bestelling van 100 euro snel, gratis en persoonlijk bij u op locatie worden afgeleverd. Dat kan op uw bedrijfslocatie, maar ook gewoon thuis. Bestellingen worden geleverd in heel Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

➡️ Dankzij onze maatwerkopties vindt u altijd een vensterbank die qua breedte, diepte en lengte bij uw woonkamer, slaapkamer of kantoor past. Zit uw maat er niet bij? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen met uw maatwerkverzoek. U kunt ons bereiken via telefoon, mail en whatsapp.

➡️ Bij De Vensterbanken Specialist vindt u een ruim assortiment aan vensterbanken in wagondeel, douglas, eiken en steigerhout. Hierdoor vindt u altijd een houtsoort dat aansluit bij uw interieurstijl.

➡️ Wat uw verzoek ook is, wij staan klaar met kosteloos advies en denken proactief met u mee over welke vensterbank bij uw situatie past. Ook als dit gaat om een extra diepe vensterbank van 60 cm.

➡️ Als familiebedrijf willen wij vensterbanken leveren tegen een eerlijke prijs. Daarom vindt u bij ons geen woekerprijzen, maar eerlijke tarieven. En daar krijgt u een duurzame en op maat gemaakte vensterbank voor terug met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling.

➡️ In onze werkplaats te Goudswaard combineren we ouderwets ambacht met moderne apparatuur. U profiteert daardoor van het best mogelijke resultaat. Geen lopendebandwerk, maar exclusief maatwerk door mensen met verstand van zaken.

Vensterbank van 60 cm diep: welke houtsoort kiest u?

Wanneer u een vensterbank van 60 cm diep wilt bestellen, kiest u voor een relatief grote vensterbank. Dat betekent dat de vensterbank een prominente plek inneemt in uw kantoor of uw woning. Dit maakt het extra belangrijk om een stijl te kiezen die bij uw inrichting past. Bij De Vensterbanken Specialist bieden we vensterbanken van 60 cm diep die passen bij verschillende woonstijlen, waaronder industrieel en landelijk.

1. Eiken vensterbank

Kiest u voor een rechte, eiken vensterbank, dan kiest u voor een luxe houtsoort met een warme uitstraling. U geeft uw inrichting hiermee een natuurlijk en robuust karakter. Bekijk de eiken vensterbanken nu in onze webshop.

2. Wagondeel vensterbank

Hout met geschiedenis. Daar houden we van bij De Vensterbanken Specialist. Mede daarom bieden we ook wagondeel vensterbanken aan. Deze vensterbanken zijn vervaardigd uit oude wagondelen die vroeger in het OV werden gebruikt. Door voor deze houtsoort te kiezen, geeft u het hout een tweede leven en maakt u een duurzame en stijlvolle keuze. Bekijk de wagondeel vensterbanken in onze webshop.

3. Boomstam vensterbank

Zoekt u een vensterbank met een ludieke en speelde uitstraling? Dan is een boomstam vensterbank een uitstekende keus. Wat deze vensterbank onderscheidend maakt, is het glooiende karakter van de rand. Ideaal om een strakke inrichting van flair te voorzien of om een klassieke inrichting levendiger te maken. Bekijk onze boomstam vensterbanken in de webshop.

4. Steigerhouten vensterbank

Wilt een vensterbank met een rustiek en robuust uiterlijk? Dan is een steigerhouten vensterbank van 60 cm diep een goede keus. Steigerhout is al ruim vijftien jaar een geliefde keus onder consumenten. Zowel voor meubels als voor vensterbanken. En het mooie is: het steigerhout dat wij gebruiken, is daadwerkelijk gebruikt in de bouw. Het gaat dus om hout met geschiedenis. Bekijk onze steigerhouten vensterbanken in het assortiment.

5. Douglas vensterbank

Een geliefde houtsoort onder consumenten is Douglas. Deze houtsoort is zachte en roze-achtig van kleur, waardoor het uw woning van warmte en sfeer voorziet. Douglas vensterbanken zijn een goede keus voor in huiskamers, maar zeker ook in slaapkamers of in sanitaire ruimten. In onze webshop kunt u zelf uw Douglas-vensterbank samenstellen.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert