Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Vensterbank van 3 meter lang kopen?

Wilt u een vensterbank van 3 meter lang bestellen? Dan staat De Vensterbanken Specialist voor uw klaar met ambachtelijk maatwerk.  Wij kunnen uw vensterbank snel voor u vervaardigen en deze al vanaf 100 euro persoonlijk en kosteloos bij u aan huis of op kantoor afleveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder. 🪵🪚

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Vensterbank van 3 meter lang: welke houtsoort kiest u?

Of u nu een landelijke inrichting, een industriële inrichting of een moderne inrichting heeft: bij De Vensterbanken Specialist vindt u altijd een houtsoort dat hierbij past. Het maakt daarbij niet uit in welke stijl uw woning of kantoor is ingericht.  Benieuwd welke houtsoorten we op dit moment in het assortiment hebben? Bekijk dan de aanbevelingen hieronder.

1. Eiken vensterbank

Een vensterbank van 3 meter is bovengemiddeld groot. Omdat de vensterbank nogal in het oog springt, wilt u dat deze een zekere mate van luxe en warmte uitstraalt. Eikenhout is in zo’n geval uw beste keuze. Deze houtsoort heeft een prachtige uitstraling en geeft warmte aan uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Bekijk de eiken vensterbanken nu in onze webshop.

Rustiek eiken vensterbank

2. Wagondeel vensterbank

Hout met geschiedenis. Daar zijn we gek op bij De Vensterbanken Specialist. Daarom vervaardigen we ook vensterbanken die gemaakt zijn van wagondelen die vroeger in het openbaar vervoer werden gebruikt. U kunt dit hout een tweede leven geven door hier een vensterbank van te laten maken. Deze houtsoort heeft een authentieke uitstraling en vormt een echte eye-catcher bij u thuis. Omdat u het hout een tweede leven geeft, is dit ook nog eens een heel duurzame keuze. Bekijk de wagondeel vensterbanken in onze webshop.

Oud eiken vensterbank (wagondeel)

3. Boomstam vensterbank

Zoekt u een vensterbank met een wat speelsere uitstraling? Dan is een boomstam vensterbank de beste keuze. Deze heeft een mooie, glooiende rand en oogt daardoor niet te saai of te strak. Dit is erg leuk in moderne inrichtingen, omdat het wat sfeer en speelsheid geeft. Ook op een kinderkamer of in een sanitaire ruimte is dit een goede keus. Bij De Vensterbanken Specialist vindt u boomstam vensterbanken van 3 meter of langer. Ook een kleinere afmeting behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Bekijk onze boomstam vensterbanken in de webshop.

4. Steigerhouten vensterbank

Houdt u van trends en wilt u toch een tijdloze keuze maken? Dan is steigerhout een mooie keus. Steigerhouten vensterbanken zijn al ruim vijftien jaar populair onder consumenten. Een blijvende trend dus, en ook nog eens eentje waarmee u uw woonkamer onderscheidend maakt. Het steigerhout dat wij gebruiken komt niet zomaar uit de fabriek, maar heeft dienst gedaan in de bouwsector. Talloze bouwlieden hebben over dit hout heengelopen om hun werk veilig te kunnen doen. Het hout heeft hierdoor een prachtig doorleefd uiterlijk. Ideaal wanneer u over een industriële inrichting beschikt.  Bekijk onze steigerhouten vensterbanken in het assortiment.

Steigerhouten vensterbank

5. Canadese vensterbank

Een nieuwe houtsoort in onze collectie is Canadees grenenhout. Dit hout is afkomstig van eeuwenoude vloeren in boerenschuren in Canada. Hout met een verhaal dus, en dat zie je duidelijk terug in het doorleefde maar warme karakter van dit hout. Een sfeervolle aanvulling op uw raampartijen. Bekijk onze Canadese vensterbanken in de webshop.

Vensterbank - Canadees hout

Vensterbank 3 meter: met maatwerk is alles mogelijk

Wanneer u een vensterbank van 3 meter lang zoekt, is er bijna altijd maatwerk nodig. De gemiddelde bouwmarkt beschikt namelijk niet over een dergelijke lengte. Bij De Vensterbanken Specialist is maatwerk onze specialiteit. Wij willen vensterbanken leveren voor elke wens en afmeting, ook voor de uwe. Zo vindt u altijd een vensterbank die bij u past.

Voor ons familiebedrijf zijn al uw wensen bespreekbaar. Dat geldt voor de lengte van de vensterbank, maar ook voor de diepte en de breedte. Zo kunt u bij ons ook terecht voor vensterbanken van 60 cm diep.

Vanuit onze werkplaats in Goudswaard vervaardigen we uw vensterbank van hoogwaardig hout. In de meeste gevallen is dit eikenhout, omdat dit een warme en luxueuze uitstraling heeft. Maar u kunt ook kiezen voor Douglas, steigerhout, boomstam en wagondelen.

Naast een lange vensterbank van 3 meter zijn ook andere maten mogelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor vensterbanken van 4 meter en 5 meter, maar ook voor vensterbanken die een stuk kleiner zijn. Al uw maatwerk is bij ons mogelijk. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een dunne vensterbank of smalle vensterbank, bent u bij De Vensterbanken Specialist aan het juiste adres.

6 voordelen die wij al onze klanten bieden

Heeft u een relatief grote raampartij? Dan hoort daar een mooie vensterbank bij, liefst uit één stuk vervaardigd. Wij kunnen een reguliere vensterbank van 3 meter voor u op maat zagen, maar ook een overzet vensterbank. Dat laatstgenoemde type kunt u eenvoudig over uw bestaande vensterbank heen bevestigen. Sloopwerk is daardoor niet nodig. Dit is vooral ideaal in huurwoningen waarin u beperkt de mogelijkheid heeft om aanpassingen te maken.

➡️ Wij kunnen uw vensterbank al vanaf 100 euro snel, gratis én persoonlijk bij u op locatie afleveren. Dat is mogelijk door heel Nederland en Vlaanderen (met uitzondering van de Waddeneilanden).

➡️ Omdat wij maatwerk leveren, vindt u in onze webshop altijd een vensterbank die qua breedte, diepte en lengte bij u past. Ziet uw maat er niet bij staan? Neem dan gerust contact op via telefoon, mail of whatsapp.

➡️ U heeft de luxe om te kiezen voor diverse soorten vensterbanken, waaronder wagondeel, eiken, douglas en steigerhout. Hierdoor vindt u altijd een houtsoort dat past bij de stijl van uw interieur.

➡️ Wij staan voor u klaar met kosteloos advies en denken proactief mee over de mogelijkheden. Ook als u een vensterbank van 3 meter lang wilt bestellen.

➡️ Onze prijzen zijn eerlijk en betaalbaar, ondanks dat het maatwerk betreft. Wij willen graag dat een mooie vensterbank voor iedereen te betalen is, ook als het om een vensterbank van 3 meter of langer gaat.

➡️ Onze werkplaats is voorzien van de allerbeste apparatuur. Toch staat het klassieke houtbewerkingsambacht bij ons voorop. Dat levert u een vensterbank op met een prachtig uiterlijk. Geen lopendebandwerk, maar exclusief maatwerk door een ervaren houtbewerker.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert