Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Op zondag is het niet mogelijk om te bestellen. We zien u graag op een andere dag terug!

Brede vensterbank nodig? Kies uit 5 exclusieve vensterbanken

Zoekt u een brede vensterbank voor in huis of op kantoor? Wij maken uw eiken vensterbank geheel voor u op maat, ongeacht de afmetingen die u wilt. We maken daarbij uitsluitend gebruik van de beste houtsoorten. Geen goedkope producten van de bouwmarkt dus, maar massief hout waar u een leven lang plezier van heeft. Uw bestelling wordt vanaf 100 euro in Nederland én Vlaanderen gratis en persoonlijk voor u bezorgd (met uitzondering van de Waddeneilanden). Bekijk hieronder ons aanbod en laat u inspireren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Keuze uit 5 brede vensterbanken: welke stijl past bij u?

Bij De Vensterbanken Specialist gaan we niet blindelings af op trends, maar kiezen we voor producten die tijdloos zijn en bij uw inrichting passen. U vindt in ons assortiment vijf soorten brede vensterbanken waar u uit kunt kiezen. Deze hebben elk hun eigen stijl en uitstraling.

 

1. Brede eikenhouten vensterbank

De meest geliefde keuze onder onze consumenten is de rechte eiken vensterbank. Deze vensterbank is gemaakt van rustiek eikenhout en heeft een warme en luxueuze uitstraling. Het grote voordeel van de eiken vensterbank is dat die in elk interieur past: van industrieel tot landelijk en van klassiek tot modern. Bekijk de eiken vensterbanken in onze webshop.

Rustiek eiken vensterbank

2. Brede wagondeel vensterbank

Bent u op zoek naar een brede vensterbank die niet alleen in het oog springt, maar ook een bijzondere geschiedenis heeft? Dan is de wagondeel vensterbank een keuze naar uw hart. Deze vensterbank is vervaardigd uit hout dat ooit gebruikt werd voor wagondelen in het openbaar vervoer. Een gerecycled product dus. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de wagondeel vensterbanken in onze webshop.

Oud eiken vensterbank (wagondeel)

3. Brede boomstam vensterbank

Wilt u uw interieur een speelse en natuurlijke sfeer geven? Dan is een boomstam vensterbank uw beste keuze. Wat deze vensterbank zo bijzonder maakt, is dat die een glooiende boomstamrand heeft. Het hout is bovendien zacht en aangenaam van kleur en is goed te combineren met uiteenlopende decoraties. Bekijk onze boomstam vensterbanken online.

boomstam vensterbank

4. Brede steigerhouten vensterbank

Op zoek naar een brede vensterbank met een robuuste en doorleefde uitstraling? Kies dan voor een vensterbank van steigerhout. Deze vensterbank is vervaardigd uit gerecycled hout dat rechtstreeks van de bouwplaats komt. Steigerhout is al zo’n vijftien jaar enorm populair en wij zien de verkopen alleen maar toenemen. Een goede keuze dus voor wie een stoere of industriële inrichting wil. Bekijk onze steigerhouten vensterbanken in de webshop.

Steigerhouten vensterbank

5. Brede Canadese vensterbank

Misschien wel het bijzonderste product in ons assortiment is de vensterbank van Canadees hout. Het grenenhout waarvan deze vensterbank is gemaakt, deed eeuwenlang dienst als houten vloer in Canadese boerderijen. En dat is nog goed terug te zien, mede dankzij de originele zaagpatronen. Met deze vensterbank haalt u het boerenleven letterlijk in huis. Omdat het een warme houtsoort betreft, zorgt die voor sfeer en knusheid in uw woning of op uw kantoor. Bekijk onze Canadese vensterbanken in de webshop.

Vensterbank - Canadees hout

Waarom bestellen bij De Vensterbanken Specialist?

Wat ons familiebedrijf in de Hoeksche Waard zo uniek maakt, is dat wij nog van écht ambacht houden. We gebruiken uitsluitend de beste houtsoorten en maken elke denkbare vensterbank voor u op maat. Dat doen we met oprechte passie voor houtbewerking. We combineren klassiek ambacht met moderne apparatuur, waardoor we de beste denkbare resultaten leveren voor onze klanten.

In ons assortiment vindt u alle denkbare soorten en maten. Denk daarbij aan heel lange vensterbanken, bijvoorbeeld 3 meter lang, 4 meter lang of zelfs 5 meter lang. Ook wanneer u op zoek bent naar een dunne vensterbank of juist een heel dikke vensterbank, staan wij met plezier voor u klaar. En natuurlijk bieden we ook waar u naar op zoek bent: brede vensterbanken die veel ruimte bieden voor decoratie en die boven uw radiator kunnen worden geplaatst.

6 voordelen die wij onze klanten bieden

➡️ Vanaf 100 euro bezorgen wij uw bestelling snel, gratis én persoonlijk in heel Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

➡️ U vindt bij ons altijd de juiste lengte vensterbank, omdat wij maatwerk bieden. U kunt uw maatwerkverzoek doen via de productpagina of via telefoon, e-mail en whatsapp.

➡️ U vindt bij ons diverse soorten vensterbanken, waardoor er altijd een product is dat bij uw wensen en inrichting past.

➡️ Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op zodat we met u mee kunnen denken. Wij doen dat met veel plezier en beschikken over jarenlange kennis en ervaring.

➡️ U vindt bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding. Geen troep van de bouwmarkt, maar hoogwaardig materiaal waar u letterlijk een leven lang plezier van heeft.

➡️ Wij zijn geen dozenschuiver, maar een ambachtelijk familiebedrijf met een diepe liefde voor houtbewerking en voor mooie, hoogwaardige producten. Dat dit ook in uw voordeel is bewijzen de talloze hoge reviews die wij van onze klanten mochten ontvangen.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert