Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 66 beoordelingen
5.0/5

Vensterbank voor binnen: snel en gratis geleverd

Zoekt u een hoogwaardige vensterbank voor binnen? Dan is eikenhout de mooiste en tevens meest duurzame keuze. Op deze pagina leest u meer over de voordelen én de mogelijkheden van een maatwerk eikenhouten vensterbank.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Vensterbank voor binnen met gratis verzending

Wilt u een houten vensterbank voor binnen bestellen? En kiest u liefst voor een duurzaam product met een warme en luxueuze uitstraling? Dan is een eikenhouten vensterbank de nummer 1 keuze voor in uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken of kantoor.

Vanuit onze ambachtelijke werkplaats in Goudswaard maken wij uw vensterbank geheel voor u op maat. We gebruiken daarvoor hoogwaardig eikenhout en leveren het resultaat gratis, snel én persoonlijk af op uw huisadres of kantooradres. Dat doen we vanaf 100 euro door heel Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze ambachtelijke vensterbanken voor binnen. U kunt zelf kiezen welke soort hout u wenst, welke afmeting de vensterbank nodig heeft en of u een normale vensterbank of een overzet vensterbank wenst. Heeft u advies nodig voor de juiste keuze? Dan gaan we graag met u in gesprek.

1. Eikenhouten vensterbank voor binnen

Het overgrote deel van onze klanten kiest voor een rechte eikenhouten vensterbank. Deze vensterbank heeft een warme, zachte kleur en geeft uw woning een luxueuze uitstraling. Lees hieronder meer over de voordelen van dit product.

Voordeel 1. Past bij elk interieur

Een eikenhouten vensterbank past bij elk interieur en in elke kamer. Of het nu om uw woonkamer, badkamer, toilet, keuken of slaapkamer gaat: met een eiken vensterbank geeft u uw woning karakter. Eikenhout is een geliefde houtsoort omdat het universeel toepasbaar is. Het past bij een industriële inrichting met zwarttinten, een landelijke inrichting met boerenmeubels, maar ook een strakke en moderne inrichting.

Voordeel 2. Haal de natuur in huis

Onze eikenhouten vensterbanken zijn een echt natuurproduct. Het hout wordt door ons op de werkplaats vervaardigd vanuit het beste eikenhout. Ook wordt het hout achteraf uitgebreid behandeld en verzorgd, zodat het extra duurzaam is en extra lang meegaat. Wat onze eikenhouten vensterbanken zo mooi maakt, is dat de natuurlijke knoesten nog zichtbaar zijn in het hout. Hierdoor heeft u niet alleen in uw tuin of rondom uw huis contact met de natuur, maar ook binnen.

Voordeel 3. Eenvoudig te reinigen

Het reinigen van een eiken vensterbank kost nauwelijks tijd en is erg eenvoudig. Een droge doek is genoeg om het vuil er vanaf te vegen. Houd er wel rekening mee dat u een onderzetter gebruikt wanneer u dranken op de vensterbank plaatst. Hiermee voorkomt u kringen en vlekken en blijft uw vensterbank langdurig in optimale staat.

Voordeel 4. Snelle, gratis levering

Bij De Vensterbanken Specialist geloven we dat de klant nog altijd koning(in) is. Daarom vragen we een eerlijke prijs voor onze producten en brengen we deze hoogstpersoonlijk en kosteloos bij u langs. Dat doen we door heel Nederland en Vlaanderen vanaf 100 euro bestelkosten, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij zijn een echt familiebedrijf en vinden het fijn om onze klanten in de watten te leggen.

Bekijk onze eiken vensterbanken >

 

2. Boomstam vensterbank voor binnen

Heeft u een woning of kantoor met een robuust interieur? En wilt u dit interieur van een nóg authentieker karakter voorzien? Dan raden wij u van harte onze boomstam vensterbank voor binnen aan. Deze vensterbanken zijn gemaakt van eikenhout en hebben een glooiende boomstamrand. Dit maakt de vensterbank speels om te zien en tegelijkertijd stevig en robuust van uiterlijk.

Voordeel 1. Haal de natuur naar binnen

Met een boomstam vensterbank haalt u de natuur naar binnen. Dankzij het onderscheidende uiterlijk, de glooiende boomstamrand en de knoesten in het hout, waant u zich in een woning waarin de natuur tot leven komt. Dit geeft uw woonruimte een nieuwe dimensie en draagt bij de authentieke sfeer in huis.

Voordeel 2. Geschikt voor elke inrichting

Boomstam vensterbanken hebben een uniek uiterlijk, maar zijn in principe geschikt voor elke inrichting. Heeft u een industriële inrichting? Dan geven boomstam vensterbanken een speelse, zachte tint aan uw interieur. Heeft u een landelijke inrichting? Dan dragen boomstam vensterbanken bij aan het boerenkarakter van uw huis.

Voordeel 3. Een toevoeging aan elke kamer

Wij adviseren onze klanten regelmatig over welke vensterbanken voor binnen geschikt zijn. Bij een boomstam vensterbank is dat voor ons heel eenvoudig. Die past namelijk in elke kamer. Ook in kleine ruimtes is deze vensterbank namelijk heel geschikt. In babykamers geeft de vensterbank een ludieke sfeer. En in een kantoor zorgt deze vensterbank voor warmte en authenticiteit. Onze boomstamrand producten kunnen ook prima gebruikt worden als boekenplank of wandplank in uw werkkamer of op het toilet of in de badkamer.

Bekijk onze boomstam vensterbanken >

 

3. Steigerhouten vensterbank voor binnen

Zo’n vijftien jaar geleden kwam steigerhout sterk in opkomst voor het maken van tuinmeubelen en salontafels. Inmiddels is deze houtsoort niet meer weg te denken uit de woonkamers in Nederland. Daarom hebben we er bij ons familiebedrijf voor gekozen om steigerhouten vensterbanken voor binnen aan te bieden.

Voordeel 1. Kies duurzaam en verantwoordt

Nog niet zo lang geleden werd oud steigerhout afgedankt, maar tegenwoordig krijgt deze houtsoort een tweede leven. Ook u kunt hieraan bijdragen door een steigerhouten vensterbank te bestellen voor in uw woonkamer of kantoor. Wij kopen bewust steigerhout in dat intensief gebruikt is op bouwplaatsen en tijdens renovatieprojecten.

Voordeel 2. Robuust en doorleeft

Onze vensterbanken zijn gemaakt van steigerhout dat jarenlang is gebruikt in de bouw. Talloze timmerlieden en steigerbouwers hebben dit steigerhout gebruikt als hun vertrouwde ondergrond tijdens het verrichten van hun werk. En dat zie je terug in het hout. Het steigerhout heeft een robuust en doorleefd uiterlijk en geeft daardoor nieuw elan aan uw woning. Een goede keus voor thuis, maar zeker ook voor in uw bedrijfsruimte.

Voordeel 3. Een eerlijke prijs voor iedereen

De Vensterbanken Specialist kiest bewust voor maatwerk ambachtelijke producten tegen een eerlijke prijs. Bij hoge kosten hoeft u voor ons niet bang te zijn. Bestelt u voor meer dan honderd euro? Dan brengen we uw op maat gemaakte vensterbank gratis en persoonlijk bij u langs met onze werkbus. Dat doen we door heel Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Bekijk onze steigerhout vensterbanken >

 

4. Wagondeel vensterbank voor binnen

Zoekt u een echte blikvanger in huis? En wilt u een vensterbank aanschaffen met een bijzonder verhaal? Dan is een wagondeel vensterbank uw beste keuze. Deze vensterbank heeft een mooi uiterlijk en een nog mooiere geschiedenis, waarover u hieronder meer leest.

Voordeel 1. Kies voor een blikvanger

De wagondeel vensterbank staat onder onze klanten bekend als een echte blikvanger. Mensen die op bezoek komen, valt het meteen op en vragen ernaar. Het hout is robuust van aard en bevat knoesten en scheuren die het geheel een uniek uiterlijk geven. Omdat de vensterbank donker van kleur is, valt deze meteen op, ongeacht in welke kamer u de vensterbank monteert.

Voordeel 2. Bijzondere geschiedenis

Onze wagondeel vensterbanken zijn gemaakt uit hout van oude wagondelen. Ze zijn jarenlang gebruikt in treinwagons en bevatten daardoor unieke gebruikssporen die het hout van karakter voorzien. Een duurzame en stijlvolle keuze dus.

Voordeel 3. Kies voor maatwerk

Het is niet eenvoudig om wagondeel vensterbanken op maat te maken. In onze werkplaats weten we daar gelukkig wel raad mee. Wij beschikken over jarenlange ambachtelijke kennis en hebben beschikking over professionele houtbewerkingsmachines. Welke maatwerkwens u ook heeft, we voeren het met plezier voor u uit. Heeft u vragen over maatwerk? Dan kunt u ons bereiken via de contactpagina.

Bekijk onze wagondeel vensterbanken >

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert