Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Vensterbank bestellen? Gratis en snelle verzending

Wilt u online een vensterbank bestellen? Bij De Vensterbanken Specialist kiest u voor snelle en gratis verzending (vanaf 100 euro) door heel Nederland en Vlaanderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek ons aanbod hieronder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Online vensterbank bestellen met gratis verzending

Wilt u een houten vensterbank bestellen? En wilt u dat deze van hoogwaardig eikenhout is gemaakt en volledig voldoet aan uw wensen? Dan bent u bij De Vensterbanken Specialist aan het goede adres.

Vanuit onze werkplaats in het pittoreske Goudswaard maken wij uw vensterbank volledig voor u op maat. Vanaf een bestelling van honderd euro bezorgen we deze bovendien persoonlijk en gratis bij u aan huis. Dat doen we in heel Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Op deze pagina vindt u een overzicht van ons ambachtelijke aanbod en kunt u helemaal zelf kiezen welke soort vensterbank bij uw inrichting past. Wij leveren vensterbank aan zowel particulieren als bedrijven, dus met welk doel u ook een vensterbank wilt bestellen: wij staan voor u klaar met advies en expertise.

1. Eikenhouten vensterbanken

Een rechte eikenhouten vensterbank past bij elk interieurtype en zorgt voor een warm en zacht karakter in uw woning. Op dit moment is de eiken vensterbank erg populair. Dat is niet voor niets, want dit type vensterbank is duurzaam, gaat een leven lang mee en voorziet uw huis of bedrijf van karakter.

Rustiek eiken vensterbank

Voordeel 1. Geschikt voor elke inrichting

Misschien wel het grootste voordeel van een eiken vensterbank is dat deze past bij elk interieur. Het warme, zachte hout past qua kleur en stijl bij alle inrichtingen. Dat geldt voor een industriële inrichting met veel zwarttinten, maar ook voor een landelijke inrichting of een moderne inrichting.

Voordeel 2. Zacht en natuurlijk karakter

Kiest u ervoor een eikenhouten vensterbank te bestellen? Dan haalt u de natuur in huis. De natuurlijke naven en knoesten zijn nog in de vensterbank zichtbaar. Het is gaat hier namelijk om een echt natuurproduct. Omdat het hout na oplevering blijft werken, heeft u ook binnenshuis contact met de natuur om u heen.

Voordeel 3. Makkelijk schoon te houden

Om de eiken vensterbank schoon te maken, heeft u genoeg aan een droge doek. Het hout wordt netjes door ons bewerkt, waardoor het glad en egaal is. Hierdoor is het heel simpel te reinigen. We raden u wel aan om altijd gebruik te maken van een onderzetter wanneer u koffie, thee of een andere drank in de vensterbank zet. Hiermee voorkomt u kringen en beschadigingen.

Voordeel 4. Betaalbaar en snel geleverd

De Vensterbanken Specialist staat bekend om zijn voordelige prijzen en voorwaarden. Wij willen dat een mooie vensterbank voor iedereen betaalbaar is. Dat ziet u niet alleen terug in de vensterbanken zelf, maar ook in de bestelvoorwaarden. Wilt u een vensterbank bestellen? Dan leveren wij deze vanaf 100 euro kosteloos bij u af. Dat doen we door heel Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Bekijk onze eiken vensterbanken >

 

2. Boomstamrand vensterbanken

Als u een woning of bedrijfsruimte wilt met een robuuste uitstraling, is een boomstam vensterbank de beste keuze. Deze vensterbank is gemaakt van echte boomstammen en bevat een stijlvolle, glooiende rand die uw woning of bedrijfsruimte een speels karakter geeft. Wilt u hier meer over lezen? Bekijk dan onze pagina over boomstam vensterbanken en laat u inspireren.

Voordeel 1. Haal de natuur naar uw woonkamer

Puur natuur. Dat is de beste omschrijving van deze karakteristieke vensterbank. Boomstamrand vensterbanken hebben een zeer onderscheidend uiterlijk en springen meteen in het oog. U voorziet uw woon- of werkruimte dan ook van extra flair wanneer u voor dit type vensterbank kiest. Wat onze klanten het mooiste vinden aan de boomstam vensterbank is dat deze een glooiende rand heeft en dat de naven en knoesten zichtbaar zijn in het hout.

Voordeel 2. Past bij elk interieur

Hoewel een boomstam vensterbank een uniek karakter heeft, is de stijl ook heel toegankelijk. Het past bij praktisch elk interieur, ongeacht of u landelijk woont of een inrichting heeft die industrieel, modern, design, scandi of bohemian is.

Voordeel 3. Geschikt voor alle kamers

Wilt u een boomstam vensterbank bestellen? Dan is het goed om te weten dat deze past in elke kamer. Dat geldt voor uw kantoor, badkamer, toilet, keuken, slaapkamer en woonkamer. Ook op baby- en kinderkamers staat de boomstamvensterbank erg goed. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om boomstam te gebruiken als wandplank op uw toilet of als wandplank voor boeken en accessoires.

Bekijk onze boomstam vensterbanken >

 

3. Steigerhout vensterbanken

Steigerhout is al jaren populair als materiaal voor inrichtingen. Dat geldt voor meubels in huis, voor tuinmeubels en ook voor vensterbanken. Een groot voordeel van steigerhout is dat het zeer betaalbaar is en dat u een duurzame en verantwoorde keus maakt. Lees hieronder meer over de voordelen.

Steigerhouten vensterbank

Voordeel 1. Duurzame en verantwoorde vensterbank

In het verleden werd steigerhout vaak afgedankt, maar tegenwoordig is het populair materiaal om in te kopen. Door voor een steigerhout vensterbank te kiezen, geeft u het steigerhout een tweede leven in uw woonkamer of bedrijfsruimte. Het steigerhout dat wij gebruiken, heeft daadwerkelijk dienst gedaan in de bouw en is daardoor karakteristiek van uiterlijk.

Voordeel 2. Robuust en doorleeft

Het steigerhout van onze vensterbanken heeft jarenlang dienst gedaan in de bouwsector. Honderden metselaars, timmermannen en steigerbouwers hebben op dit hout gelopen en arbeid verricht. Het hout heeft hierdoor een robuust en doorleefd karakter. Ook heeft het hout een bijzondere geschiedenis, omdat het een fundament was voor de bouw en renovatie van honderden woningen en bedrijven.

Voordeel 3. Een eerlijke en aantrekkelijke prijs

De Vensterbanken Specialist biedt vensterbanken aan tegen een betaalbare prijs. Wilt u een vensterbank bij ons bestellen ?Dan hoeft u niet bang te zijn voor hoge kosten. Wij willen namelijk dat hoogwaardige vensterbanken voor iedereen betaalbaar zijn, ook als het om steigerhout gaat. Wij leveren uw steigerhouten vensterbank tegen een eerlijke en aantrekkelijke prijs. Boven de 100 euro is de bezorging geheel gratis in zowel Nederland als Vlaanderen.

Bekijk onze steigerhout vensterbanken >

 

4. Wagondeel vensterbanken

Een echte blikvanger in uw woning. Dat is de beste omschrijving van de wagondeel vensterbank. Ook deze vensterbank heeft een rijke geschiedenis en is zeer duurzaam en karakteristiek van aard. Wilt u dit type vensterbank bestellen, maar heeft u enige twijfel? Lees dan hieronder meer over de voordelen.

Oud eiken vensterbank (wagondeel)

Voordeel 1. Een blikvanger in uw woning

Als u een echte blikvanger in uw woning zoekt, is de wagondeel vensterbank uw beste keuze Dit hout bevat knoesten en scheuren die het uiterlijk van de vensterbank een robuuste tintje geven. De donkere kleur van de vensterbank zorgt bovendien voor een echte eye-catcher en bepaalt in grote mate de sfeer van uw inrichting.

Voordeel 2. Vensterbank met een rijke historie

De wagondeel vensterbanken van De Vensterbanken Specialist deden ooit dienst in oude wagondelen. Ze zijn vervaardigd uit hout dat jarenlang werd gebruikt in treinwagons. Dat ziet u terug in het karakteristieke uiterlijk van deze vensterbank.

Voordeel 3. Vensterbank bestellen; maatwerk is mogelijk!

Wagondeel vensterbanken zijn niet eenvoudig zelf op maat te maken. Daarom helpen we u graag met al uw maatwerkverzoeken. Wij vervaardigen een vensterbank op maat in onze werkplaats in Oud-Beijerland en houden daarbij rekening met al uw wensen. Wilt u daar meer over weten? Dan kunt u ons contacteren via de contactpagina of het formulier onderaan deze pagina.

Bekijk onze wagondeel vensterbanken >

 

4. Canadese vensterbanken

Met een vensterbank van Canadees hout kiest u voor een landelijke sfeer waarin de natuur centraal staat. Deze vensterbanken worden vervaardigd uit Amerikaans grenen, een naaldhoutsoort met een warm karakter. Het grenenhout dat wij gebruiken, komt rechtstreeks uit de historische boerenschuren van Canada en is vaak honderden jaren oud. Een prachtige, authentieke keus.

Vensterbank - Canadees hout

Voordeel 1. Haal het boerenleven naar de woonkamer

Het grenenhout van deze vensterbanken is afkomstig van de houtenvloeren van honderden jaren oude boerenschuren in Canada. Het is hout met een verhaal en dat geeft een uniek karakter aan uw woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Voordeel 2. Warme en authentieke uitstraling

Geen houtsoort is zo mooi warm en authentiek als dit Canadese hout. U geeft hiermee een aangename en knusse uitstraling aan uw raampartijen. De warme tint van het hout is ook uitstekend te combineren met decoratie zoals planten, boeketten en vazen.

Voordeel 3. Vensterbank bestellen; maatwerk is mogelijk!

Heeft u een maatwerk verzoek voor uw Canadese vensterbank? In ons familiebedrijf is alles mogelijk. U kunt bij ons een vensterbank bestellen in elke gewenste lengte, breedte en diepte, waardoor u altijd een vensterbank vindt die past bij uw wensen.

Bekijk onze Canadese vensterbanken >

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert