Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Vensterbanken kopen bij De Vensterbanken Specialist

Wilt u massief houten vensterbanken kopen voor in uw woning of op kantoor? Bij De Vensterbanken Specialist staan maatwerk en klassiek ambacht centraal. U heeft keuze uit diverse duurzame houtsoorten en al uw maatwerkwensen zijn mogelijk. Meer weten? Lees hieronder verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Houten vensterbanken kopen? Wij leveren ambacht

De Vensterbanken Specialist is al jaren specialist in het vervaardigen van massief houten vensterbanken. Wij zijn een familiebedrijf waarin het klassieke ambacht van houtbewerking nog centraal staat. En belangrijker nog: u als klant bent koning.

In onze webshop zijn al uw maatwerkwensen mogelijk. U kunt kiezen uit vensterbanken in diverse houtsoorten, waaronder wagondeelhout, boomstamhout, eikenhout en steigerhout. Er zit daardoor altijd een vensterbank bij die bij uw inrichting past, ongeacht of u een landelijke inrichting, moderne inrichting of industrieel interieur heeft.

Ontdek hieronder meer over onze 5 best verkopende vensterbanken en ontdek welk type vensterbank bij uw inrichting past.

1. Eiken vensterbanken

Wilt u vensterbanken kopen met een karakteristieke én universele uitstraling? Dan is een rechte eiken vensterbank uw beste keuze. Vensterbanken van eikenhout ogen warm en gezellig en zijn een echte blikvanger in uw woning of kantoorruimte. Ze complementeren klassieke interieurs, geven karakter aan moderne interieurs en geven uw woning een natuurlijke uitstraling. Bekijk de eiken vensterbanken nu in onze webshop en laat u inspireren.

Rustiek eiken vensterbank

 

2. Wagondeel vensterbanken

Bent u op zoek naar vensterbanken met een bijzondere geschiedenis? Dan is de wagondeel vensterbank een keuze naar uw hart. Het betreft een product met een uniek verhaal, want onze wagondeel vensterbanken zijn vervaardigd uit wagondelen die jarenlang dienst deden in het openbaar vervoer. Onze ervaring is dat deze vensterbanken het vooral goed doen in een industrieel interieur. Bekijk de wagondeel vensterbanken in ons assortiment.

Oud eiken vensterbank (wagondeel)

 

3. Boomstam vensterbanken

Een vensterbank waarmee u de natuur in huis haalt. Dat is de beste omschrijving van ons hoogwaardige assortiment boomstam vensterbanken. Deze vensterbank heeft een prachtige glooiende boomstamrand. De vensterbank geeft uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte een speels karakter. In moderne inrichtingen zorgt deze vensterbank voor een unieke sfeer, in klassieke inrichtingen complementeert deze vensterbank uw interieurstijl. Bekijk onze boomstam vensterbanken in de webshop.

 

4. Steigerhouten vensterbanken

De steigerhouten interieurtrend is inmiddels al zo’n vijftien jaar oud, maar is nog onverminderd populair. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een vensterbank gemaakt van steigerhout. Wat dit product bijzonder maakt, is dat we gebruik maken van steigerhout dat daadwerkelijk in de bouw is gebruikt. Uw vensterbank krijgt daardoor een robuust en doorleefd karakter, wat een mooie aanvulling vormt op uw interieur. Bekijk onze steigerhouten vensterbanken in het assortiment.

Steigerhouten vensterbank

 

5. Vensterbanken van Canadees hout

Wilt u vensterbanken kopen met een eeuwenoude geschiedenis? Dan is de vensterbank van Canadees hout een echte aanbeveling. Dit grenenhout is afkomstig van eeuwenoude vloeren uit Canadese boerenschuren. De planken bevatten nog het originele zaagpatroon en vormde talloze jaren een veilig een stabiele ondergrond voor Canadese boeren en ambachtsmensen. Bekijk de Canadese vensterbanken in ons assortiment.

Vensterbank - Canadees hout

Houten vensterbanken kopen? Kies voor écht ambacht

Een houten vensterbanken zijn dé manier om uw woning en kantoor van een karakteristieke sfeer. De producten zijn vervaardigd uit massief hout en zijn daardoor zeer duurzaam. Omdat wij een ambachtelijk familiebedrijf zijn, bieden we u alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Dus bekijk gerust ons assortiment en maak de keuze die bij u past. Heeft u daar hulp bij nodig? Dan staan we klaar met advies via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert