Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Op zoek naar een landelijke vensterbank?

Wilt u een landelijke vensterbank bestellen voor in uw woning of bedrijfsruimte? De Vensterbanken Specialist levert duurzame natuurproducten van de best denkbare kwaliteit. Onze landelijke vensterbanken worden tegen een zeer scherp tarief voor u op maat gemaakt. Meer weten? Lees hieronder verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Landelijke vensterbank: kies voor maatwerk

Een landelijke vensterbank is onder onze klanten een populaire keuze voor in huis of kantoor. En dat is niet voor niets, want onze landelijke vensterbanken worden gemaakt van natuurproducten. Dit ziet u terug in de kwaliteit en in het uiterlijk van het hout. Deze bevat namelijk nerven, scheuren en knoesten die het hout van een natuurlijke uitstraling voorzien.

Een landelijke vensterbank is niet alleen duurzaam en natuurlijk, maar ook universeel. Daarmee bedoelen we dat die bij elke inrichting past. Heeft u een modern interieur vol design? Een industriële inrichting met robuuste elementen? Of misschien wel een Scandinavische inrichting of een tijdloze inrichting? In alle gevallen is een landelijke vensterbank een veilige en stijlvolle keuze.

Bij De Vensterbanken Specialist maken we uw vensterbank volledig voor u op maat. Welke wens u ook heeft, wij helpen u deze te laten uitkomen. Ook wanneer u een overzet vensterbank, een extra lange vensterbank of een dunne vensterbank wenst. Onze vensterbanken zijn gemaakt van eikenhout en die bewerken we voor u in onze werkplaats te Goudswaard. Dat doen we met passie, plezier en jarenlange ervaring. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten vensterbanken.

Bestelt u voor honderd euro of meer? Dan profiteert u bij ons van gratis en snelle verzending.

Veelgestelde vragen over landelijke vensterbanken

Wilt u uw interieur van luxe voorzien zonder dat u daar veel geld voor betaald? En wilt u geen standaard vensterbank van de bouwmarkt, maar een echt natuurproduct met een onderscheidend karakter? Dan is een landelijke eiken vensterbank een keuze naar uw hart. Deze vensterbanken gaan eindeloos lang mee en de maten zijn volledig aan te passen naar uw wens. Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over dit product.

In welke woonruimte is een landelijke eikenhouten vensterbank een goede keus?

Onze klanten bestellen vensterbanken voor alle denkbare woonruimtes. Zo staan deze vensterbanken prachtig in uw woonkamer, keuken, slaapkamer, maar zeker ook uw toilet, badkamer of kantoorruimte. Dankzij de warme, natuurlijke uitstraling van dit product voorziet u uw woonruimtes van nieuw elan.

Wat is de prijs van een vensterbank?

Bij De Vensterbanken Specialist hanteren we eerlijke en scherpe prijzen. Dat doen we bewust. Wij geloven er namelijk in dat vensterbanken voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Omdat wij ons hout goed kunnen inkopen en snel en efficiënt werken, zijn onze marges zeer aantrekkelijk. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Omdat wij maatwerk leveren, hanteren wij geen standaard prijzen. Maar als u benieuwd naar de kosten, kunt u altijd in onze webshop kijken of contact met ons opnemen via het formulier onderaan deze pagina.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van maatwerk?

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Op die manier weet u zeker dat de lengte, dikte en diepte van uw landelijke vensterbank naar uw eigen wens is.

Waarom kiezen voor De Vensterbanken Specialist?

Kiest u voor De Vensterbanken Specialist, dan kiest u voor een ambachtelijke familieonderneming uit Goudswaard. De Vensterbanken Specialist is onderdeel van GERJO Meubelmakerij en heeft een jarenlange passie voor het bewerken van natuurproducten tot eikenhouten vensterbanken, sokkels en meer. U kunt al deze producten terugvinden op onze productpagina.

Wat zeggen klanten over De Vensterbanken Specialist?

Wij zijn trots om te vermelden dat wij uit tientallen reviews een vijfsterrenscore behalen in Google. Dit is niet alleen te danken aan onze scherpe prijzen, maar ook aan onze service. Wij vinden het belangrijk om u als klant te ondersteunen in uw keuze. Dat doen we door advies te geven en uitgebreid maatwerk te bieden. Benieuwd naar onze reviews? Die kunt u hier terugvinden.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert