Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Vensterbank 400 cm kopen? Kies voor maatwerk

Wilt u een vensterbank van 400 cm aanschaffen? Bij De Vensterbanken Specialist zijn al uw maatwerkwensen mogelijk. In onze webshop heeft u keuze uit diverse soorten vensterbanken en kunt u tijdens het bestelproces eenvoudig uw specifieke maat doorgeven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons productoverzicht in de webshop en kies de vensterbank die bij u past.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Vensterbank van 400 cm: al uw maatwerk is mogelijk

Heeft u een ruime woonkamer met grote raampartijen? Of zoekt u een lange vensterbank voor op kantoor of voor uw slaapkamer? Dan bent u al gauw aangewezen op maatwerk. Bij De Vensterbanken Specialist is maatwerk ons specialisme. Wij leveren eiken vensterbanken in alle soorten en maten, waardoor u altijd een product vindt dat bij uw wensen past. Ook wanneer het om een vensterbank van 4 meter lang gaat.

In ons familiebedrijf is de klant nog ouderwets koning. En dat geldt ook voor u. Hieronder zetten we enkele voordelen voor u op een rijtje:

➡️ Uw bestelling wordt persoonlijk én gratis door ons geleverd in heel Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

➡️ Welke maat vensterbank u ook zoekt, wij kunnen in uw wensen en voorkeuren voorzien. Wij vervaardigen uw vensterbank in de juiste maat op onze werkplek in Goudswaard.

➡️ U kunt kiezen uit diverse soorten vensterbanken, die elk op hun eigen manier uniek en authentiek zijn. Al deze vensterbanken zijn van hoogwaardig massief hout.

➡️ Welke vragen of verzoeken u ook heeft, wij staan klaar met vrijblijvend advies via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Vensterbank 400 cm: uit deze vensterbanken kunt u kiezen

Bij De Vensterbanken Specialist vindt u uitsluitend hoogwaardige massief houten vensterbanken. Wij werken daarvoor met diverse houtsoorten die elk een eigen verhaal hebben en passen bij diverse interieurs, waaronder landelijk, industrieel en modern. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.

 

1. Eikenhouten vensterbank

De eikenhouten vensterbanken in ons assortiment behoren tot onze bestverkochte collectie. En dat is niet voor niets, want deze vensterbanken passen bij elk interieur, hebben een warme uitstraling en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Een keuze waar u geen spijt van krijgt!

Rustiek eiken vensterbank

Bekijk onze eiken vensterbanken >

 

2. Wagondeel vensterbank

Onze wagondeel vensterbanken hebben een bijzondere geschiedenis, omdat dit hout afkomstig is uit oude wagondelen in de spoorwegindustrie. Het karakteristieke hout heeft een warme kleur met knoesten en oneffenheden die deze vensterbank een onvergetelijke uitstraling geven. Een ideale keus voor wie een statement durft te maken.

Oud eiken vensterbank (wagondeel)

Bekijk onze wagondeel vensterbanken >

 

3. Boomstam vensterbank

Wat onze boomstam vensterbanken bijzonder maakt, is de glooiende boomstamrand die dit product een speels en authentiek uiterlijk geeft. Een echte eyecatcher in uw woning en vooral heel geschikt voor huizen met een landelijke inrichting. Ook in moderne en strakke interieurs zorgt de boomstam vensterbank echter voor een aangenaam contrast.

Bekijk onze boomstam vensterbanken >

 

4. Steigerhouten vensterbank

De steigerhouten vensterbanken in ons assortiment zijn vervaardigd uit steigerhout in de bouw. Het hout heeft jarenlang dienst gedaan op de bouwplek, wat dit product een verweerd en karakteristiek uiterlijk geeft. Een echte aanrader voor industriële en moderne inrichtingen.

Steigerhouten vensterbank

Bekijk onze steigerhouten vensterbanken >

 

5. Canadese vensterbank

De Canadese vensterbanken in ons assortiment worden vervaardigd uit grenenhout dat afkomstig is uit eeuwenoude boerenschuren in Canada. Het hout heeft een warme uitstraling en voorziet uw raampartijen van sfeer en authenticiteit. Dit hout matcht ook zeer goed met decoratieve accessoires, zoals bloemen, planten en vazen.

Vensterbank - Canadees hout

Bekijk onze Canadese vensterbanken >

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert