Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Vensterbankplank kopen? Bekijk ons assortiment

Bent u op zoek naar een houten vensterbankplank? De Vensterbanken Specialist biedt hoogwaardige eiken planken voor uw vensterbanken binnenshuis. Ontdek het aanbod op deze pagina.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Vensterbankplank van hoogwaardig eikenhout

Bent u op zoek naar een vensterbankplank van hoogwaardig hout? Dan zijn de eiken vensterbankplanken van De Vensterbanken Specialist een goede keus. Wij verkopen maatwerk planken van diverse soorten eiken, waaronder boomstam en wagondeel. Ook is het mogelijk om een vensterbank plank te bestellen van steigerhout.

 

In onze webshop vindt u uitsluitend duurzaam en hoogwaardig materiaal. Zo weet u zeker dat uw vensterbank een leven lang meegaat. Onze houten planken zijn geschikt voor binnenshuis en geven nieuw elan aan uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken of kantoor.

 

Wij vervaardigen maatwerk vensterbanken vanuit onze werkplaats in Goudswaard. Als lokaal familiebedrijf hechten we grote waarde aan het klassieke houtbewerkingsambacht. We gebruiken hiervoor de allerbeste apparatuur, waardoor al uw maatwerkverzoeken mogelijk zijn.

 

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom leveren wij uw bestelling vanaf 100 euro geheel gratis én persoonlijk bij af. Dat doen we in Nederland én in Vlaanderen. Ook geven we u graag advies over een keuze die bij u past.

1. Eiken plank vensterbank

Zoekt u een vensterbank plank die u zelf kunt bevestigen over uw huidige vensterbank? Of bent u uw woning aan het verbouwen en wilt u een geheel nieuwe vensterbank plaatsen? Dan is een rechte eikenhouten vensterbank uw beste keus. Deze houtsoort heeft een warme kleur en geeft uw woning of kantoor de uitstraling die het verdient. Hieronder ontdekt u meer over de voordelen van een eiken plank.

 

Voordeel 1. Geschikt voor alle inrichtingen

Een eiken plank in houtkleur is geschikt voor elke stijl en elke inrichting. Ongeacht of u een industriële inrichting met zwarttinten, een landelijke inrichting of een modern interieur heeft. Vanwege de warme, luxueuze uitstraling van het hout geeft een eiken vensterbank uw woning een extra dimensie. Ook op kantoor staat deze vensterbank erg mooi. Het geeft sfeer en warmte aan het zakelijke karakter van uw pand.

 

Voordeel 2. Zuiver natuurproduct

Veel consumenten kiezen voor een goedkope MDF-plank van de plaatselijke bouwmarkt. Dat is zonde en bovendien onnodig, want in onze webshop kunt u voor een zeer scherpe prijs een hoogwaardig natuurproduct kopen. Het hout waarmee wij vensterbanken vervaardigen, is puur natuur en wordt vooraf behandeld en verzorgd.

Hierdoor is het uiterst duurzaam en heeft u er uw hele leven lang plezier van. U haalt met een eiken vensterbankplank de natuur in huis, want de naven en knoesten in het hout zijn nog altijd zichtbaar.

Bekijk onze eiken planken >

 

2. Boomstam plank vensterbank

Bent u op zoek naar een vensterbank plank met een uitgesproken karakter? Dan is een boomstam vensterbank een uitstekende keus. Wat deze vensterbank zo bijzonder maakt, is de glooiende boomstamrand. Deze geeft de plank een speels en tegelijkertijd luxueus effect. U voorziet uw woning hierdoor van een authentiek en robuust karakter.

 

Voordeel 1. Een vensterbank met lef

Met een boomstam plank als vensterbank maakt u een statement richting uzelf en de gasten in uw woning. U voorziet uw inrichting van lef en karakter. Dat levert onze klanten vaak veel complimenten op van familieleden en vrienden. En dat is niet verrassend, want een boomstam vensterbank springt écht in het oog. Ongeacht binnen welke inrichting u deze plaatst.

 

Voordeel 3. Een aanvulling op elke kamer

Onze klanten vragen ons regelmatig om advies over welke vensterbank geschikt is voor welke ruimte. Wij raden vaak een boomstam vensterbank aan, omdat deze in elke kamer een ander effect genereert.

In een baby- of kinderkamer is de glooiende rand van de plank bijvoorbeeld heel speels en ludiek. En in een zakelijke omgeving zorgt die voor warmte en afwisseling. In een grote woonkamer geeft die energie en sfeer. En in een badkamer of toilet biedt die een echte wellness-uitstraling.

Bekijk onze boomstam planken>

 

3. Houten plank vensterbank (wagondeel)

Zoekt u een opvallende vensterbankplank met een unieke geschiedenis? Kies dan voor een wagondeel vensterbank. De wagondeelvensterbanken zijn gemaakt van oude houten wagondelen.

 

Voordeel 1. Een bijzondere geschiedenis

Wagondeel vensterbanken zijn gemaakt uit hout met een bijzonder verhaal. Met deze vensterbankplanken in huis, begeeft u zich middenin de rijke geschiedenis van de spoorwegen. Omdat de vensterbanken zeer opvallend zijn, is de kans groot dat u hier nieuwsgierige vragen over krijgt. En dat levert een mooi en authentiek verhaal op.

 

Voordeel 2. Karakter en duurzaamheid

Het eikenhout van wagondelen is uiterst duurzaam. Het gaat een leven lang mee en heeft een authentiek karakter. Het hout is prachtig bewerkt en oogt verweerd op een stijlvolle manier. Hierdoor ziet u meteen dat hier een bijzondere geschiedenis achter schuilgaat.

Dit is zeker mooi wanneer u over een inrichting beschikt met antieke meubels of een klassiek design. De vensterbanken passen ook erg mooi in uw woonkamer wanneer u een massieven boekenkast heeft staan.

Bekijk onze wagondeel planken >

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert