Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Eikenhouten wandplanken kopen?

Bent u op zoek naar eikenhouten wandplanken voor in uw woning of kantoorruimte? De Vensterbanken Specialist levert natuurlijke, duurzame wandplanken van eiken. Deze planken worden voor u op maat gemaakt. Dat doen we tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Meer weten? Lees hieronder verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Eikenhouten wandplanken op maat

Onze eiken wandplanken hebben een landelijke uitstraling. Dit is te danken aan de natuurlijke knoesten en scheuren die in het product zichtbaar zijn. Dit geeft het product een robuust en natuurlijk karakter. De eikenhouten planken passen hierdoor bij elke inrichting, ongeacht of u een modern, industrieel, landelijk, Scandinavisch of bohemian interieur heeft.

Bij De Vensterbanken Specialist kunt u altijd rekenen op maatwerk. De lengte en diepte van het product worden namelijk naar uw voorkeuren aangepast. Wij zagen deze wandplanken of boekenplanken op maat in onze eigen werkplaats in Goudswaard.

Niet alleen de lengte en diepte zijn variabel, dat geldt ook voor de dikte. Zo kunt u kiezen voor onze populaire 40mm dikke planken, maar kunt u ook een dikkere of juist minder dikke variant kiezen. U heeft daarin alle vrijheid.

Bestelt u voor honderd euro of meer? Dan profiteert u bij ons van gratis en snelle verzending.

Veelgestelde vragen over eiken wandplanken

Onze eikenhouten wandplanken zijn geschikt voor alle denkbare ruimtes in huis. Onze klanten bestellen deze planken dan ook voor in hun huiskamer, slaapkamer, kantoorruimte, toilet, badkamer en natuurlijk ook bedrijfsruimtes en kantoren. De planken worden tevens voor diverse doeleinden gebruikt. Zo fungeren ze soms als plank voor schoonheidsproducten, kaarsen, boeken en decoratie in het algemeen.

Wat maakt deze wandplanken onderscheidend?

Wat onze eiken planken uniek maakt, is het natuurlijke karakter hiervan. We schreven zojuist al dat de knoesten en scheuren in het hout deze een bijzondere uitstraling geven. Dit is een stuk karakteristieker dan een standaard plank die u bij een bouwmarkt haalt. Omdat we de plank ook nog eens voor u op maat zagen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het maatwerk zelf. Dat regelen wij namelijk voor u.

Is blinde bevestiging mogelijk?

Ja. Het blind bevestigen van deze planken behoort tot de mogelijkheden. Mocht u niet weten wat dit betekent: blinde bevestiging wil zeggen dat de bevestiging van de wandplank onzichtbaar is. De plank gaat daardoor op natuurlijke wijze op in de muur of de wand, daarom wordt dit ook wel een zwevende wandplank genoemd. Dit draagt bij aan een strak en verzorgd interieur.

Waarom kiezen voor De Vensterbanken Specialist?

De Vensterbanken Specialist is onderdeel van GERJO Meubelmakerij. Wij zijn een ambachtelijk familiebedrijf dat werkzaam is vanuit Oud-Beijerland. Onze passie voor betaalbare eikenhouten producten gaat jaren terug.

Wij vinden het belangrijk om de allerbeste kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. En dat lukt! Talloze tevreden klanten gingen u al voor en bestelden onder meer eikenhouten wandplanken, eiken vensterbanken, boomstam vensterbanken en sokkels in onze webshop. Benieuwd naar de reviews? Uit tientallen beoordelingen behalen wij 5 sterren. Die kunt u hier terugvinden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op

Heeft u vragen over het product? Of wilt u graag meer weten over onze service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. We helpen u graag verder en staan voor u klaar met hulp, kennis en advies.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert