Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 66 beoordelingen
5.0/5

Eiken planken voor binnen bestellen?

Wilt u eiken planken voor binnen aanschaffen? De Vensterbanken Specialist biedt maatwerk eiken planken voor aan uw muur. Op deze pagina ontdekt u meer over ons aanbod en onze service.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Eiken planken voor binnen: ontdek ons aanbod

Wilt u stijlvolle boekenplanken of opbergplanken voor aan de wand? Dan biedt De Vensterbanken Specialist de maatwerk oplossing die u nodigt heeft. U kunt bij ons terecht voor massief eiken planken in verschillende stijlen.

Vanuit onze ambachtelijke werkplaats in Goudswaard maken wij uw eiken planken volledig voor u op maat. We gebruiken hout van hoge kwaliteit en bij een bestelling van honderd euro of meer leveren we uw planken gratis bij u aan huis. Dat doen we in heel Nederland én Vlaanderen (m.u.v. de Waddeneilanden).

Wilt u meer weten over ons aanbod massief eiken planken voor binnen? Dan vindt u op deze pagina alle informatie die u zoekt.

 

Eiken planken op maat: dit zijn de 3 beste keuzes

Eiken planken voorzien uw huis van sfeer en warmte, maar zijn ook heel functioneel. Door eiken planken op maat te laten maken, kiest u voor wandplanken die perfect passen bij uw woonruimte. Ongeacht of dit de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, het toilet of de badkamer is. U kunt een wandplank onder meer gebruiken als boekenplank, kruidenplank voor in de keuken of als stijlvolle toevoeging aan de ingebouwde stortbak van uw toilet.

 

Keuze 1. Rustiek eiken planken

Wilt u maatwerk wandplanken bestellen die passen bij elk interieur? Dan kunt u het beste kiezen voor rustiek eiken planken. Deze planken worden recht op maat gezaagd en vormen een mooie aanvulling op uw inrichting. In tegenstelling tot de populaire boomstamplanken in ons assortiment, bevatten deze rustiek eiken planken geen glooiende rand, maar zijn ze strak vormgegeven.

 

Keuze 2. Eiken planken met knoesten

Wilt u eiken planken bestellen met zichtbare knoesten? Dan zijn wagondeel wandplanken in de meeste gevallen uw beste keus. Het mooie aan deze houtsoorten, is dat ze zeer robuust ogen en dat u de natuur als het ware in huis haalt. Deze wandplanken kennen een rijke geschiedenis en zijn ooit gebruikt in wagons van het openbaar vervoer.

 

Keuze 3. Eiken boomstam planken

Wilt u een speelse wandplank met een uniek en dynamisch karakter? Dan is de eiken boomstam wandplank uw beste keuze. Deze wandplanken hebben een prachtige glooiende rand. Op het hout is de ‘tekening’ van de boomstam nog goed zichtbaar, waardoor deze dikke eiken planken zeer in het oog springen. Met boomstam planken voor binnen voorziet u uw woning van nieuw elan.

Bekijk onze eiken wandplanken >

5 voordelen van De Vensterbanken Specialist

De Vensterbanken Specialist is een familiebedrijf uit Goudswaard waarin het klassieke vakmanschap nog centraal staat. Benieuwd welke voordelen dat u als klant oplevert? Hieronder vertellen we u er meer over.

 

Voordeel 1. U kiest voor ambacht en vakmanschap

Wij bewerken hout op ambachtelijke wijze en maken hierbij gebruik van de allerbeste houtbewerkingsapparatuur. We zijn geen dozenschuiver, maar een echt ambachtsbedrijf met aandacht voor de kwaliteit en functionaliteit van het hout dat we inkopen. We werken dan ook met zeer hoogwaardige houtsoorten, waaronder eikenhout en wagondelen.

 

Voordeel 2. De klant is koning, dat geldt ook voor u

Bij De Vensterbanken Specialist is de klant nog koning(in). En dat ziet u terug in onze service. We geven u vrijblijvend advies over uw maatwerkverzoeken en denken graag met u mee over de wandplanken of vensterbanken die het beste bij uw interieur passen. Geen verzoek is teveel voor ons en we staan met plezier klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Voordeel 3. U krijgt gegarandeerd een eerlijke prijs

Wij rekenen een eerlijke prijs aan al onze klanten, ook aan u. Wij geloven namelijk dat een mooie wandplank voor iedereen betaalbaar moet zijn. Ook als het om maatwerk eiken planken gaat.

 

Voordeel 4. Wij brengen uw bestelling persoonlijk langs

Een persoonlijke band met de klant. Daar kiezen we voor bij De Vensterbanken Specialist. Daarom brengen we uw eiken planken persoonlijk bij u langs. Dat doen we in onze werkbus en we leveren door heel Nederland en Vlaanderen. Ondanks dat we maatwerk leveren, kunnen we uw bestelling al binnen 10 dagen opleveren. U hoeft dus nooit lang op uw bestelling te wachten.

 

Voordeel 5. Gratis levering vanaf 100 euro

Wanneer u eiken planken voor binnen bestelt en een bedrag boven de 100 euro besteedt, zijn de levering en verzending van uw product geheel gratis. Ongeacht of u in Nederland of in Vlaanderen woont. Een uitzondering daarop vormen de Waddeneilanden. Bent u toch woonachtig op de Waddeneilanden? Neem dan contact met ons op over de levermogelijkheden.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert