Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Op zondag is het niet mogelijk om te bestellen. We zien u graag op een andere dag terug!

Vensterbank 20 cm diep: bestel hier uw maatwerk

Wilt u een vensterbank van 20 cm diep laten maken? Kies dan niet voor een standaard bouwmarktvensterbank, maar ga voor een vensterbank van massief eikenhout. Zo heeft u een leven lang plezier van uw product en voorziet u uw woonkamer, slaapkamer of kantoor van een luxe uitstraling.

De Vensterbanken Specialist is een familiebedrijf dat al jaren de mooiste ambachtelijke vensterbanken levert aan klanten in heel Nederland en Vlaanderen. Of u nu een particulier of bedrijf bent, in ons assortiment vindt u altijd een vensterbank die bij u past. Al uw maatwerk is namelijk mogelijk.

Ontdek hieronder meer over de mogelijkheden en wie weet gaat onze specialist Gerbert spoedig aan de slag met het vervaardigen van uw vensterbank. 🪵🪚

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Vensterbank 20 cm: keuze uit 5 hoogwaardige houtsoorten

Bij De Vensterbanken Specialist vervaardigen we onze vensterbanken uit hoogwaardige massieve houtsoorten. Dit exclusieve hout geeft uw woning een warme en luxueuze uitstraling en past bij uiteenlopende interieurstijlen, waaronder industrieel en landelijk. Hieronder vindt u een overzicht van de houtsoorten waaruit u kunt kiezen wanneer u een vensterbank van 20 cm bestelt.

1. Eikenhouten vensterbank

De meest geliefde keuze onder onze klanten is de eiken vensterbank. Deze houtsoort heeft een warme en rustieke sfeer, waardoor die goed past bij zowel klassieke, contemporaine als moderne inrichtingen. U kunt deze als rechte vensterbank van 20 cm bij ons bestellen, maar u kunt ook kiezen voor een overzet vensterbank, zodat u deze over uw huidige vensterbank kunt monteren. U hoeft hierdoor geen breekwerk te verrichten.

Bekijk onze eiken vensterbanken >

Rustiek eiken vensterbank

2. Wagondeel vensterbank

Wij geven hout graag een tweede leven. Niet alleen omdat we daarmee circulariteit bevorderen, maar ook omdat we daardoor hout kunnen verkopen met een bijzondere geschiedenis. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze wagondeel vensterbanken, die vervaardigd worden uit oude wagondelen die ooit in het openbaar vervoer werden gebruikt.

Bekijk onze wagondeel vensterbanken >

Oud eiken vensterbank (wagondeel)

3. Boomstam vensterbank

Wilt u uw interieur van een vrolijke en speelse touch voorzien? Dan is de boomstam vensterbank een uitstekende keus. Wat deze vensterbank bijzonder maakt, zijn de prachtige glooiende randen. Deze geven uw raampartijen een ludieke en verrassende sfeer. Een welkom contrast in moderne en strakke inrichtingen en een waardevolle toevoeging aan landelijke en klassieke interieurs.

Bekijk onze boomstam vensterbanken >

4. Steigerhouten vensterbank

Robuust en doorleefd: dat is de beste omschrijving van de steigerhouten vensterbanken in ons assortiment. Deze vensterbanken zijn vervaardigd uit steigerhout dat jarenlang op bouwplaatsen is gebruikt. Het hout heeft een intense en karakteristieke uitstraling, wat vooral goed tot z’n recht komt in industriële en moderne inrichtingen. Past echter ook goed binnen Scandinavisch design.

Bekijk onze steigerhouten vensterbanken >

Steigerhouten vensterbank

5. Vensterbank van Canadees hout

Onze vensterbanken van Canadees grenenhout zijn relatief nieuw in het assortiment. We zijn er trots op om deze houtsoort aan te mogen bieden, want ons Canadese hout is afkomstig van honderden jaren oude vloeren in Canadese boerenschuren. Het hout heeft een warme uitstraling, alsof de ondergaande zon de hele dag op uw vensterbank schijnt. Past goed bij elk interieur, maar vooral knusse inrichtingen profiteren hiervan.

Bekijk onze Canadese vensterbanken >

Vensterbank - Canadees hout

 

Bij De Vensterbanken Specialist bent u als klant nog ouderwets koning

Met tientallen hoge reviews bewijst De Vensterbanken Specialist dat een klantgerichte service tot de beste resultaten leidt. De klant is bij ons nog ouderwets koning en dat levert u als consument de nodige voordelen op:

➡️ Bij een bestelling van 100 euro of meer wordt uw vensterbank gratis en persoonlijk op locatie afgeleverd. Dat geldt voor klanten in Nederland, maar ook in Vlaanderen. (Een uitzondering daarop vormen de Waddeneilanden, waarvoor gratis levering helaas niet mogelijk is.)

➡️ Wij zijn uw specialist in maatwerk, waardoor al uw verzoeken bespreekbaar zijn. Dat geldt voor een vensterbank van 20 cm, maar ook voor een vensterbank van 40 cm of voor een vensterbank van 4 meter lang, om maar wat voorbeelden te noemen.

➡️ U vindt in ons assortiment uitsluitend hoogwaardige en massieve houtsoorten, waaronder eiken, wagondelen, steigerhout en Canadees hout. Deze houtsoorten zijn duurzaam en luxueus – en gaan een leven lang mee.

➡️ Wij staan voor u klaar met kosteloos advies. We denken graag met u mee en hebben de kennis en expertise om u te adviseren over uw maatwerkverzoek. U kunt ons bereiken via WhatsApp of via mail of telefoon.

➡️ Wij hanteren eerlijke en betaalbare prijzen voor uw product. Onze christelijke identiteit is daarin leidend. Wij vinden het belangrijk dat de prijs past bij de kwaliteit, zodat we elke klant naar eer en geweten kunnen bedienen.

➡️ We beschikken over hoogwaardige houtbewerkingsapparatuur, maar het klassieke ambacht van houtbewerking staat nog altijd centraal. We zijn geen dozenschuivers, maar specialisten die het ambacht nog écht in de vingers hebben. Wilt u dat in het echt ervaren? Dan bent u op afspraak van harte welkom op onze werkplaats in Goudswaard.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert