Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Op zondag is het niet mogelijk om te bestellen. We zien u graag op een andere dag terug!

Vensterbank 40 cm diep: gratis en persoonlijk geleverd

Bent u op zoek naar een vensterbank van 40 cm diep? En wilt u geen saaie bouwmarktvensterbank, maar een échte vensterbank van hoogwaardig eikenhout? Dan gaat De Vensterbanken Specialist graag voor u aan de slag.

Wij zijn een familiebedrijf uit de Hoeksche Waard en leveren al jaren de mooiste ambachtelijke vensterbanken aan klanten in zowel Nederland als Vlaanderen. Dat doen we voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Hieronder vindt u meer informatie over ons aanbod. 🪵🪚

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Vensterbank 40 cm diep: dit zijn uw 5 keuzes

Wanneer u besluit een vensterbank van 40 cm diep te bestellen, kiest u voor een vensterbank van bovengemiddelde omvang. Hierdoor neemt de vensterbank een opvallende positie in op zowel uw kantoor als in uw woning. Het is daarom des te belangrijker om een stijl te kiezen die naadloos aansluit bij uw interieur.

Bij De Vensterbanken Specialist hebben we een assortiment vensterbanken van 40 cm diep die geschikt zijn voor diverse woonstijlen, waaronder industrieel en landelijk.

1. Eiken vensterbank

Wanneer u kiest voor een eikenhouten vensterbank, maakt u de keuze voor een hoogwaardige houtsoort met een warm en huiselijk karakter. Door voor deze optie te gaan, voegt u een rustieke sfeer toe aan uw interieur. Meer weten? Neem een kijkje bij de eiken vensterbanken die beschikbaar zijn in onze webshop.

Rustiek eiken vensterbank

2. Wagondeel vensterbank

Bij De Vensterbanken Specialist koesteren we hout met een verleden. Daarom bieden we met trots wagondeel vensterbanken aan. Deze vensterbanken zijn gemaakt van oude wagondelen die ooit in het openbaar vervoer werden gebruikt. Door te kiezen voor deze houtsoort, geeft u het materiaal een tweede leven en maakt u een duurzame en elegante keuze. Ontdek de wagondeel vensterbanken nu in onze webshop.

Oud eiken vensterbank (wagondeel)

3. Boomstam vensterbank

Bent u op zoek naar een vensterbank met een wat speelser en gedurfder uiterlijk? Dan is een boomstam vensterbank een uitstekende optie. Wat deze vensterbank uniek maakt, is het golvende karakter van de rand. Perfect om een strak interieur een vleugje speelsheid te geven of om een klassiek interieur levendiger te maken. Ontdek onze boomstam vensterbanken online.

4. Steigerhouten vensterbank

Verlangt u naar een vensterbank met een rustieke en robuuste uitstraling? Dan is een steigerhouten vensterbank van 40 cm diep een uitstekende keuze. Steigerhout is al meer dan vijftien jaar een zeer geliefde keus van consumenten, zowel voor meubels als voor vensterbanken.

En het bijzondere is: het steigerhout dat wij gebruiken, is werkelijk afkomstig uit de bouw. Hierdoor krijgt het hout een historisch tintje. Ontdek onze steigerhouten vensterbanken in het assortiment.

Steigerhouten vensterbank

5. Vensterbank van Canadees hout

Een populair houttype onder consumenten is Canadees hout, dat zijn oorsprong vindt in eeuwenoude vloeren van Canadese boerenschuren. Het betreft een prachtige en authentieke houtsoort met een bijzonder verhaal. In onze webshop heeft u de mogelijkheid om uw eigen Canadese vensterbank naar wens samen te stellen.

Vensterbank - Canadees hout

 

Vensterbank 40 cm diep: hierom heeft u maatwerk nodig

De diepte van een vensterbank wordt meestal bepaald aan de hand van de radiator die u heeft hangen. U wilt immers dat de vensterbank hier net overheen valt. Om die reden zijn vensterbanken vaak niet dieper dan 20 cm of 30 cm en meestal zelfs minder diep dan dat.

Een vensterbank van 40 cm diep is dus een stukje dieper dan gemiddeld, waardoor veel standaard vensterbanken hier niet aan voldoen. Daarom heeft u voor deze diepte maatwerk nodig. Vensterbanken met deze dieptemaat zijn vaak nodig omdat de kozijnen dieper zijn of omdat de vensterbank in een erker moet worden geplaatst.

Écht ambacht vindt u bij De Vensterbanken Specialist

Op de werkplaats van De Vensterbanken Specialist in Goudswaard werkt oprichter en ambachtsman Gerbert dagelijks aan de mooiste vensterbanken. Ons bedrijf wordt volledig gerund binnen de familie en we beschikken over ruime ervaring in het maken van meubels en vensterbanken.

Naast verschillende dieptematen, kunt u bij ons ook lange vensterbanken bestellen van 3 meter4 meter of 5 meter. Ook wanneer u op zoek bent naar een dunne vensterbank of smalle vensterbank, kunt u bij ons terecht voor maatwerk.

Vensterbank vervangen? Kies dan een overzet vensterbank 40 cm diep

Heeft u een oude vensterbank, maar wilt of mag u deze niet verwijderen? Dan kunt u ook kiezen voor een overzet vensterbank van 40 cm diep. We maken dan een rand aan de vensterbank vast, waardoor u deze eenvoudig over uw oude vensterbank kunt bevestigen. U heeft hier weinig tot geen technische kennis van nodig en vindt instructies op onze uitlegpagina over het vervangen van een vensterbank.

6 voordelen die wij al onze klanten bieden

Bij De Vensterbanken Specialist kunt u kiezen uit diverse houtsoorten en stijlen. Daardoor vindt u altijd een vensterbank die bij uw inrichting past. Ook als u een overzet vensterbank zoekt, staan we met plezier voor u klaar. U kunt uw huidige vensterbank dan eenvoudig vervangen. Technische kennis is daarvoor niet vereist, want wij leggen het u stap voor stap uit op onze website.

Hieronder vindt u de zes voordelen die wij u bieden:

➡️ Bestelt u voor 100 euro of meer? Dan bezorgen wij uw vensterbanken van 40 cm diep gratis op locatie. We komen daarvoor persoonlijk met onze werkbus bij u langs, ook in Vlaanderen. Een uitzondering daarop zijn de Waddeneilanden.

➡️ Omdat wij maatwerk leveren, vindt u bij ons altijd een vensterbank die perfect past bij de afmetingen van uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, zowel in breedte, diepte als lengte. Mocht uw gewenste maat er niet tussen zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail en WhatsApp.

➡️ Bij De Vensterbanken Specialist heeft u keuze uit een ambachtelijk assortiment aan vensterbanken in verschillende houtsoorten en stijlen, waaronder eikenhout, wagondeel, steigerhout en Canadees hout.

➡️ U kunt ons altijd bereiken voor kosteloos advies. We vinden het leuk om met u mee te denken over uw inrichting en welke vensterbank daarbij past. Ook adviseren we u graag over maatwerk, ook als het gaat om een vensterbank van 40 cm diep.

➡️ In ons familiebedrijf werken we alleen met eerlijke prijzen. Onze christelijke identiteit is daarin leidend. U vindt bij ons geen woekerprijzen, maar eerlijke en schappelijke tarieven die voor bijna iedereen betaalbaar zijn. De beste kwaliteit voor de beste prijs, dat is een belofte die we u volmondig durven te doen.

➡️ Hoewel we over de meest moderne houtbewerkingsapparatuur beschikken, staat ‘ouderwets ambacht’ bij ons nog altijd centraal. Geen fabriekswerk of dozen schuiven dus, maar écht maatwerk waar u een leven lang plezier van heeft.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert