Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Vensterbank 15 cm diep nodig? Bestel ‘m hier

Bent u op zoek naar een massief houten vensterbank van 15 cm diep? Bij De Vensterbanken Specialist is elke vorm van maatwerk mogelijk. Kies uw favoriete vensterbank in onze webshop en geef tijdens het bestelproces eenvoudig aan welke maten u wenst.

Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Dan geven we u hieronder 5 tips voor een vensterbank die bij uw interieur past.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

5 tips voor de perfecte vensterbank van 15 cm diep

Bij De Vensterbanken Specialist vindt u vensterbanken in diverse houtsoorten. Al onze vensterbanken zijn vervaardigd uit massief hout. U haalt dus een echt natuurproduct in huis waar u een leven lang plezier van heeft. Dit maakt uw keuze duurzaam, maar ook een lust voor het oog. Want een massief houten vensterbank oogt veel luxueuzer dan een vensterbank die u bij de bouwmarkt haalt.

Benieuwd welke vensterbanken u in ons assortiment vindt? Hieronder geven we u vijf tips voor vensterbanken van 15 cm diep die bij uw interieur passen. Ook als u een andere dieptemaat zoekt, bijvoorbeeld een vensterbank van 40 cm diep of 20 cm diep, zijn deze tips heel nuttig.

1. Vensterbank van rustiek eiken

De rustiek eiken vensterbank heeft een warm en toegankelijk karakter en is daardoor geschikt voor elke interieurstijl. Met deze vensterbank maakt u een veilige en tegelijkertijd stijlvolle keus voor in uw woning of bedrijfspand.

Rustiek eiken vensterbank

Kies hier uw eiken vensterbank >

2. Vensterbank van wagondeelhout

Wilt u een statement maken in uw interieur? Dan is een vensterbank van wagondelen uw beste keus. Het hout waaruit deze vensterbanken zijn vervaardigd, is afkomstig uit de oude treinwagons en heeft daardoor een bijzondere geschiedenis. Een echte eyecatcher in uw huis!

Oud eiken vensterbank (wagondeel)

Kies hier uw wagondeel vensterbank >

3. Vensterbank van Canadees grenenhout

Deze vensterbanken zijn vervaardigd uit grenenhout van vloeren uit eeuwenoude Canadese boerenschuren. U haalt het boerenleven in huis met deze prachtige, warme houtsoort die het goed doet in diverse interieurs, waaronder industrieel, landelijk en bohemian.

Vensterbank - Canadees hout

Kies hier uw Canadese vensterbank >

4. Vensterbank met glooiende boomstamrand

Wilt u speelsheid aanbrengen in huis? Dan is een vensterbank met een glooiende boomstamrand een keuze naar uw hart. Deze vensterbank is uniek en onderscheidend, en past perfect bij vrijwel alle interieurstijlen.

boomstam vensterbank

Kies hier uw boomstam vensterbank >

5. Vensterbank van authentiek steigerhout

Deze vensterbanken zijn gemaakt van steigerhout dat langdurig dienst deed op de bouwplaats. Het hout is daardoor verweerd en karakteristiek van uiterlijk. Een keuze die perfect past bij moderne en industriële inrichtingen.

Steigerhouten vensterbank

Kies hier uw steigerhouten vensterbank >

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert