Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Bureaubladen op maat: keuze uit 4 soorten

Wilt u één of meerdere bureaubladen op maat laten maken? Dan voorziet Van den Bijlen Meubelmakerij (het moederbedrijf van De Vensterbanken Specialist) u graag van maatwerk en advies. Ontdek hier 4 keuzes voor een maatwerk bureaublad in diverse dieptematen. Geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. 🪵🪚

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor een houten bureaublad op maat?

Consumenten kiezen steeds vaker voor maatwerk meubels. De reden daarvoor is duidelijk: van een maatwerk meubel van hoge kwaliteit kunt u uw hele leven lang genieten. De kwaliteit hiervan is veel hoger dan wanneer u een fabrieksmeubel bestelt bij Ikea of een andere woonwinkel.

De keuze voor een maatwerk bureaublad of tafel is niet alleen duurzaam, maar ook heel stijlvol. De maatwerk bureaubladen van Van den Bijlen Meubelmakerij zijn vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout. Dit levert u een robuust, rustiek en natuurlijk ogend bureau op waar u met veel plezier aan kunt werken of studeren.

➡️ Het maatwerk bureaublad vormt een onderscheidende aanvulling op uw interieur

➡️ Het maatwerk bureaublad gaat een leven lang mee

➡️ Het maatwerk bureaublad kan worden afgestemd op uw interieurstijl

Wij ontwikkelen maatwerk bureaubladen voor zowel particulieren als bedrijven. We bieden de mogelijkheid om één exemplaar te bestellen, maar u kunt ook kiezen voor meerdere exemplaren. Dit is ideaal voor kantoren die voor hun personeel op maat gemaakte bureaus willen bestellen.

Deze 4 bureaubladen op maat kunt u kiezen

Bekijk hier uw vier keuzes voor bureaubladen op maat:

1. Recht bureaublad op maat

Een recht bureaublad op maat is vervaardigd uit eikenhout en heeft een zichtdikte van ongeveer 60 mm. Het bureau is verkrijgbaar in diverse lengte- en dieptematen, zodat die altijd past bij uw wensen en eisen. De hoeken zijn afgerond en het bureau is voorzien van een stalen profiel aan de onderkant.

2. Boomstam bureaublad op maat

Een boomstam bureaublad op maat geeft uw kantoorruimte of thuiskantoor een robuuste en speelse uitstraling. Het bureau heeft prachtige glooiende randen en wordt geleverd met een stalen profiel aan de onderkant. De noesten en scheuren geven het bureau bovendien een natuurlijke touch.

3. Klooster bureaublad op maat

Een klooster bureaublad op maat is ideaal wanneer een bureau wilt met een optisch verouderd effect. Het bureaublad heeft een dikte van ongeveer 45 millimeter en is leverbaar in verschillende maten. Het bureaublad heeft scheuren en noesten, waardoor ‘ie een prachtige uitstraling heeft.

4. Ovaal bureaublad op maat

Een ovaal bureaublad op maat heeft een opvallende ovalen vorm, zonder dat dit de werkruimte of het comfort vermindert. De uiteindes van het bureau zijn 10 cm smaller dan het middenstuk en het bureaublad kent een dikte van 36 mm.

Ontdek de mogelijkheden >

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert