Gemiddelde beoordeling:
5.0/5
Gebaseerd op 67 beoordelingen
5.0/5

Boomstam vensterbank bestellen?

Wilt u een houten vensterbank van boomstam kopen? De Vensterbanken Specialist levert de beste boomstam vensterbanken van Nederland. Dat doen we met maatwerk en tegen een aantrekkelijke prijs. Meer weten? Lees dan hieronder verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Heeft u een vraag over onze producten of over het bestellen? Neem contact met ons op!

Welke maat boomstam vensterbank zoekt u?

De Vensterbanken Specialist biedt houten boomstam vensterbanken aan in uiteenlopende maten. Wilt u weten of uw maat aanwezig is in ons assortiment? Dan heeft u geluk: wij beschikken namelijk niet alleen over standaardmaten, maar leveren ook houten vensterbanken op maat. Dat geldt voor vensterbanken in veel voorkomende maten, maar ook voor extra lange vensterbanken.

Bij De Vensterbanken Specialist mag u rekenen op persoonlijke en vakkundige service. Bij ons staat u als klant centraal. Dat resulteert in boomstam vensterbanken die zeer betaalbaar zijn en nauwkeurig zijn afgestemd op uw wensen en voorkeuren. U kunt ook voor diverse andere producten bij ons terecht, waaronder eikenhouten wandplanken en diverse soorten vensterbanken.

Bestelt u houten boomstam vensterbanken voor minimaal honderd euro? Dan bieden wij u tevens een gratis verzending door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Ook geven we u graag advies over het vervangen van uw vensterbank.

Boomstam vensterbanken: deze maten kunt u kiezen

Zoekt u een houten vensterbank die gemaakt is van boomstam? En wilt u dat deze zo’n prachtige bewerkte boomstamrand heeft? Dan kiest u voor een van de populairste vensterbanken van dit moment. Dit type vensterbank is namelijk erg robuust en landelijk en geeft uw woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer een stijlvol en robuust uiterlijk. Een groot voordeel van een boomstam vensterbank is dat het te matchen is met vrijwel elk interieur, waaronder industrieel, scandi, bohemian, landelijk, modern, design en tijdloos.

Beschikbare diktes

Onze boomstam vensterbanken worden op maat voor u gemaakt in onze werkplaats te Goudswaard. De vensterbanken zijn beschikbaar in de volgende diktes:

 • 18 mm
 • 23 mm
 • 30 mm
 • 40 mm
 • 45 mm

Beschikbare dieptes

Per diktemaat kunt u een boomstam vensterbank kiezen in een dieptemaat die past bij uw kozijn. De beschikbare dieptematen zijn als volgt:

 • t/m 16 cm
 • t/m 20 cm
 • t/m 25 cm
 • t/m 30 cm
 • t/m 35 cm
 • t/m 40 cm

Zit de door u gewenste maat er niet tussen? Vraag ons om maatwerk

Wellicht staat de door u gewenste maat niet in het lijstje hierboven. Gelukkig helpen wij u ook in dat geval graag verder. Wij leveren namelijk ook maatwerkoplossingen aan onze klanten. Als het nodig is, voorzien we u van het nodige advies over welke maat het beste bij u past. Meer weten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de vensterbank donkerder wordt. Daarbij kan behandelen i.c.m. borstelen een wat doffere uitstraling geven.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

LET OP! De lak kan er voor zorgen dat de kleur van de
vensterbank donkerder/bruiner wordt.

Behandelen

De transparante matte beschermende lak beschermd het hout tegen vocht en uv-straling. De lak veranderd niets aan de kleur van het hout, maar dient puur ter bescherming.

Borstelen

Borstelen (ook wel verouderen) wil zeggen dat de houtstructuur meer open gaat staan, waardoor er een mooi diepte effect ontstaat in het hout. Het hout wordt hierdoor ruwer/robuuster.

LET OP! Hout is een natuurproduct, wat maakt dat borstelen niet altijd hetzelfde effect garandeert